Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawisza Czarny Garbów K.S. Odra Głogów
zawisza Tactiek 3`
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 42.6
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Rahael verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Nieus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:1

9e minuut.
Inworp. Isaev met de inworp. Zgaga speelt de bal door. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez passt de bal met de wreef. Zgaga rent richting de bal. Zgaga geeft een hoge lob. Trâmbiţaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Nieus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Zgaga passt de bal zonder na te denken. Pracki is nu in balbezit. Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Zgaga rent richting de bal. Zgaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:2

15e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Hermanson onderschept slim de pass. Sędłak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hermanson moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hermanson kan niet meer verder spelen. Bădilă komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Zgaga kopt de bal weg. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Pracki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trâmbiţaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgaga komt bij de bal en schiet. Nieus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Malik neemt de hoekschop. Sorgon rent richting de bal. Sorgon schiet op doel. Mejłun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zgaga is nu in balbezit. Zgaga passt de bal in één keer door. Pérez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Rodríguez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ortiz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:3

35e minuut.
Sorgon is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trâmbiţaş. Sorgon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rahael zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wisłocki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Simola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Geleta geeft een hoge lob. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş draait met de bal, schiet en ... Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rahael rent richting de bal. Trâmbiţaş onderschept slim de pass. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Nieus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 57%, K.S. Odra Głogów 43%.
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:4

60e minuut.
Pracki met de inworp. Zgaga rent richting de bal. Zgaga speelt de bal door. Pracki is nu in balbezit. Pracki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Miodopolski geeft de bal voor. Zgaga heeft problemen om de bal te vangen. Zgaga geeft een hoge lob. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:5

77e minuut.
Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez geeft een hoge lob. Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Pérez Rodríguez onderschept slim de pass. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Miodopolski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Rodríguez rent richting de bal. Pérez Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Nieus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Isaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Isaev geeft de bal voor. Miodopolski is nu in balbezit. Pérez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Rodríguez schiet op doel. Nieus bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawisza Czarny Garbów 50%, K.S. Odra Głogów 50%.
Zawisza Czarny Garbów - K.S. Odra Głogów 0:5