Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Setra Trans A.C. Klocki
sprinter Tactiek Vdw III
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.1 gemiddelde waardering 59.8
zwak Schieten formidabel
zwak Passen formidabel
matig Verdedigen solide


6e minuut.
Daar is Włoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Peresztegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresztegi schiet op doel. Kenton bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:1

8e minuut.
Ghanch passt de bal met de wreef. Simón rent richting de bal. Simón probeert naar een medespeler te passen. Peresztegi rent richting de bal. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:2

14e minuut.
Simón geeft de bal voor. Peresztegi krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Włoch de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cruyff geeft een hoge lob. Ciemnota rent richting de bal. Elbiz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz geeft een hoge lob. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:3

27e minuut.
Peresztegi passt de bal zonder na te denken. Aichtinger rent richting de bal. Bíscaro rent richting de bal. Aichtinger verovert de bal door een tackle van achteren. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aichtinger krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Inworp. Elbiz met de inworp. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peresztegi haalt uit met een fantastische trap. Kenton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:4

30e minuut.
Harrauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrauer geeft een lange en hoge pass. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger schiet op doel. Kenton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:5

33e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft een hoge lob. Daar is Peresztegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peresztegi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bíscaro de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simón zal de hoekschop nemen. Aichtinger probeert de bal met de borst te controleren. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ştrulă kopt de bal weg. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado met een sublieme pass. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:6

38e minuut.
Halák rent richting de bal. Halák met een sublieme pass. Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Kenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Delgado passt de bal met de wreef. Peresztegi rent richting de bal. Met opzet legt Bíscaro zijn tegenspeler op de grond. Peresztegi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Peresztegi kan niet meer verder spelen. Galdea komt het veld opgelopen. Aichtinger wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal met de wreef. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Kenton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:7

44e minuut.
Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón onderschept slim de pass. Simón met een sublieme pass. Galdea is nu in balbezit. Galdea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bíscaro heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger schiet op doel. Kenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 81%, A.C. Klocki 19%.
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:7

49e minuut.
Aichtinger passt de bal in één keer door. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galdea de bal. Galdea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:8

52e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft de bal voor. Galdea is nu in balbezit. Galdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:9

53e minuut.
Daar is Halák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halák passt de bal zonder na te denken. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft een lange en hoge pass. Galdea springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea speelt de bal door. Cruyff rent richting de bal. Aichtinger onderschept slim de pass. Aichtinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galdea is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Elbiz zal de hoekschop nemen. Galdea springt en kopt de bal. Klungelig pakt Bíscaro de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simón zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Bíscaro de bal. Kenton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galdea rent richting de bal. Galdea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:10

55e minuut.
Certowicz heeft problemen om de bal te vangen. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Encuţescu rent richting de bal. Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Aichtinger geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:11

59e minuut.
Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Encuţescu rent richting de bal. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger draait met de bal, schiet en ... Kenton probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Włoch kopt de bal weg. Elbiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Elbiz passt de bal in één keer door. Galdea is nu in balbezit. Galdea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Harrauer heeft problemen om de bal te vangen. Simón rent richting de bal. Simón schiet op doel. Kenton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:12

62e minuut.
Schanet probeert naar een medespeler te passen. Halák probeert naar een medespeler te passen. Simón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aichtinger de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Halák passt de bal in één keer door. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Halák bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Halák kopt de bal weg. Delgado speelt de bal door. Elbiz speelt de bal door. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:13

66e minuut.
Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón geeft een lange en hoge pass. Bíscaro kopt de bal weg. Simón bereikt de bal nog maar net als eerste. Simón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:14

70e minuut.
Elbiz is nu in balbezit. Bíscaro rent richting de bal. Elbiz onderschept slim de pass. Elbiz geeft een lange en hoge pass. Aichtinger springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Pasarić onderschept slim de pass. Pasarić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bíscaro de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Aichtinger is nu in balbezit. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Kenton werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aichtinger probeert de bal met de borst te controleren. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:15

76e minuut.
Simón passt de bal in één keer door. Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grigor passt de bal zonder na te denken. Aichtinger rent richting de bal. Aichtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Halák is nu in balbezit. Halák passt de bal zonder na te denken. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Aichtinger heeft problemen om de bal te vangen. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu speelt de bal door. Delgado is nu in balbezit. Delgado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Grigor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghanch verovert de bal door een tackle van achteren. Ghanch met een sublieme pass. Aichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Galdea verovert de bal door een tackle van achteren. Galdea speelt de bal door. Halák met een sublieme pass. Daar is Aichtinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aichtinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Setra Trans 89%, A.C. Klocki 11%.
FC Setra Trans - A.C. Klocki 0:15