Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pizza & Pasta Wielka Lechia
Gambas e kutas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
57 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Portela geeft de bal voor. Ujazdowski heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Feliksiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Bonzet is nu in balbezit. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 1:0

5e minuut.
Portela met de inworp. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu met een sublieme pass. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 2:0

8e minuut.
Roztoczański speelt de bal door. Portela rent richting de bal. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 3:0

10e minuut.
Vlaicu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Słoma de bal onder controle te krijgen. Bonzet kopt de bal weg. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Di Fronzo passt de bal in één keer door. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 4:0

16e minuut.
Di Fronzo geeft een lange en hoge pass. Niemczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Woźniakowski de bal. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal met de wreef. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo geeft een hoge lob. Bonzet krijgt zijn hoofd ertegen. Feliksiak bokst de bal weg. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Di Fronzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonzet rent richting de bal. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 5:0

20e minuut.
Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo passt de bal zonder na te denken. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Di Fronzo met een snelle inworp. Vlaicu met een sublieme pass. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel. Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 6:0

22e minuut.
Troska heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu rent richting de bal. Słoma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Słoma krijgt een gele kaart. Pavelescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orahovac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonzet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Feliksiak met een harde bal richting middenveld. Di Fronzo kopt de bal weg. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonzet passt de bal in één keer door. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 7:0

29e minuut.
Troska heeft problemen om de bal te vangen. Pavelescu onderschept slim de pass. Pavelescu passt de bal met de wreef. Bonzet rent richting de bal. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 8:0

32e minuut.
Di Fronzo passt de bal zonder na te denken. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 9:0

33e minuut.
Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu passt de bal zonder na te denken. Bonzet rent richting de bal. Bonzet draait met de bal, schiet en ... Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 10:0

35e minuut.
Orahovac speelt de bal door. Daar is Di Fronzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Fronzo met een sublieme pass. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Feliksiak bokst de bal weg.

37e minuut.
Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo geeft een hoge lob. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 11:0

39e minuut.
Kula is nu in balbezit. Portela onderschept slim de pass. Portela speelt de bal door. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

44e minuut.
Niemczyk is nu in balbezit. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bonzet heeft problemen om de bal te vangen. Bonzet schiet op doel. Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu probeert naar een medespeler te passen. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel. Niemczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 15%, Wielka Lechia 85%.
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 11:0

48e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela geeft de bal voor. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bonzet de bal. Bonzet schiet op doel. Feliksiak bokst de bal weg. Niemczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pavelescu haalt uit met een fantastische trap. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 12:0

53e minuut.
Vlaicu passt de bal met de wreef. Orahovac met een sublieme pass. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... Feliksiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Di Fronzo geeft de bal voor. Słoma probeert de bal aan de voet te houden. Bonzet rent richting de bal. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 13:0

56e minuut.
Portela speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet draait met de bal, schiet en ... Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo geeft een hoge lob. Bonzet krijgt zijn hoofd ertegen. Feliksiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 14:0

59e minuut.
Chandía bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandía geeft een lange en hoge pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 15:0

63e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac verovert de bal door een tackle van achteren. Orahovac geeft de bal voor. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonzet rent richting de bal. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 16:0

65e minuut.
Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac geeft een hoge lob. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Szłapka probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlaicu met de inworp. Di Fronzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fronzo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bonzet heeft problemen om de bal te vangen. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 17:0

69e minuut.
Pavelescu passt de bal met de wreef. Portela heeft problemen om de bal te vangen. Portela met een sublieme pass. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Woźniakowski kopt de bal weg. Reid kan de bal niet met de borst controleren. Reid passt de bal zonder na te denken. Bonzet rent richting de bal. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 18:0

72e minuut.
Słoma is nu in balbezit. Orahovac onderschept slim de pass. Orahovac passt de bal in één keer door. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 19:0

76e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft de bal voor. Daar is Ujazdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pavelescu is nu in balbezit. Pavelescu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 20:0

83e minuut.
Orahovac rent richting de bal. Orahovac passt de bal met de wreef. Daar is Niemczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet draait met de bal, schiet en ... Feliksiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 21:0

84e minuut.
Portela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Di Fronzo met een sublieme pass. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Szłapka geeft de bal voor. Daar is Woźniakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orahovac geeft een hoge lob. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 22:0

88e minuut.
Klungelig pakt Kula de bal. Orahovac speelt de bal door. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela passt de bal in één keer door. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pizza & Pasta 22%, Wielka Lechia 78%.
Pizza & Pasta - Wielka Lechia 23:0