Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 Płonące konary
nono Tactiek 4132
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 37.7
excellent Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Theofrastos haalt uit met een fantastische trap. Flaška z Pardubic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Zięba bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 1:0

9e minuut.
Theofrastos met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciapała de bal. Ciapała geeft de bal voor. Daar is Szklanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Matyjasek begaat een overtreding. Okoniewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarnowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fominha onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəxtiyarov met de inworp. Ciapała geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała met een sublieme pass. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 2:0

18e minuut.
Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matyjasek verovert de bal door een tackle van achteren. Okoniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Ciapała heeft problemen om de bal te vangen. Ciapała speelt de bal door. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vahidov rent richting de bal. Vahidov passt de bal met de wreef. Fominha speelt de bal door. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Tarnowski probeert de bal met de borst te controleren. Theofrastos rent richting de bal. Theofrastos probeert naar een medespeler te passen. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 3:0

27e minuut.
Inworp. De La Espriella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chys geeft een hoge lob. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pipić speelt de bal door. Truban rent richting de bal. Truban probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı schiet op doel. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofrastos rent richting de bal. Theofrastos passt de bal zonder na te denken. Ciapała rent richting de bal. Ciapała schiet op doel. Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tarnowski is nu in balbezit. Tarnowski passt de bal in één keer door. Ratajczyk is nu in balbezit. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Koundouros passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəxtiyarov met de inworp. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 32%, Płonące konary 68%.
KS Wyry 06 - Płonące konary 4:0

46e minuut.
Szklanka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Serrano komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chys rent richting de bal. Chys speelt de bal door. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 5:0

52e minuut.
Chys is nu in balbezit. Chys geeft een lange en hoge pass. Theofrastos rent richting de bal. Theofrastos schiet op doel. Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 6:0

54e minuut.
Boßmann kopt de bal weg. Zırhçıbaşı controleert de bal met de borst. Tarnowski rent richting de bal. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Ciapała geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bəxtiyarov de bal onder controle te krijgen. Ratajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ratajczyk kopt de bal weg. Bəxtiyarov probeert de bal aan de voet te houden. Bəxtiyarov geeft de bal voor. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk schiet op doel. Zięba bokst de bal weg.

63e minuut.
De La Espriella onderschept slim de pass. De La Espriella passt de bal zonder na te denken. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała schiet op doel. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Koundouros geeft de bal voor. De La Espriella rent richting de bal. De La Espriella geeft een lange en hoge pass. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 7:0

67e minuut.
Pipić speelt de bal door. Tarnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Zırhçıbaşı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 7:1

73e minuut.
Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahidov met een sublieme pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha geeft de bal voor. Truban kopt de bal weg. Zırhçıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zırhçıbaşı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lipiec trapt de bal weg. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Daar is Flaška z Pardubic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Theofrastos passt de bal zonder na te denken. Boßmann rent richting de bal. Ciapała onderschept slim de pass. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 8:1

87e minuut.
Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal zonder na te denken. Tarnowski geeft een lange en hoge pass. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała passt de bal met de wreef. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Płonące konary 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 41%, Płonące konary 59%.
KS Wyry 06 - Płonące konary 9:1