Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanKozaczek FC Real Basztowa
oko Tactiek 433 real
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.5 gemiddelde waardering 38.4
adequate Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Kousal verovert de bal door een tackle van achteren. Kousal geeft de bal voor. Inworp. Mallek met een snelle inworp. Górkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Butulan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 1:0

7e minuut.
Dziwny passt de bal zonder na te denken. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek passt de bal zonder na te denken. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 2:0

9e minuut.
Mallek passt de bal met de wreef. Dziwny probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. Etchart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 3:0

14e minuut.
Butulan kopt de bal weg. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Etchart probeert wanhopig de bal te grijpen. Kousal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 4:0

26e minuut.
Klungelig pakt Mallek de bal. Mallek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pongor de bal. Butulan rent richting de bal. Butulan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 5:0

31e minuut.
Pongor geeft de bal voor. Inworp. Kruszczyński met de inworp. Dziwny is nu in balbezit. Dziwny geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bałuszyński passt de bal met de wreef. Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górkiewicz passt de bal zonder na te denken. Butulan is nu in balbezit. Butulan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
García Lopez is nu in balbezit. García Lopez passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu schiet op doel. Pons probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Czyżykowski met een sublieme pass. Grabiński rent richting de bal. Grabiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Voinescu de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 29%, FC Real Basztowa 71%.
SanKozaczek - FC Real Basztowa 5:0

48e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Grabiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grabiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 5:1

62e minuut.
Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dulać heeft problemen om de bal te vangen. Bałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC Real Basztowa 6:1

67e minuut.
Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek passt de bal in één keer door. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan schiet op doel. Etchart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yuanxiang is nu in balbezit. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek passt de bal in één keer door. Bałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałuszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wawrzecki probeert naar een medespeler te passen. Brault bereikt de bal nog maar net als eerste. Brault geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kruszczyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Bałuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kousal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bałuszyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bałuszyński kan niet meer verder spelen. Bukowiec komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 33%, FC Real Basztowa 67%.
SanKozaczek - FC Real Basztowa 6:1