Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GNIEZNO Stal Rzeszów S.A.
Próba I Tactiek 2131
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 50.7
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bauts speelt de bal door. Atocha probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Zanteroglou maakt een snoekduik en kopt de bal. Pera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GNIEZNO - Stal Rzeszów S.A. 0:1

7e minuut.
Stokłosa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muscut Azzopardi komt het veld opgelopen. Spiegel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ory bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki rent richting de bal. Modracki geeft de bal voor. Vinereanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Golański kopt de bal weg. Spiegel is nu in balbezit. Atocha begaat een overtreding. Atocha krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Golański met een snelle inworp. Daar is Becali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becali geeft een lange en hoge pass. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi schiet op doel. Simon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Muscut Azzopardi de bal. Muscut Azzopardi haalt uit met een fantastische trap. Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Badziak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spiegel met een snelle inworp. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GNIEZNO 44%, Stal Rzeszów S.A. 56%.
FC GNIEZNO - Stal Rzeszów S.A. 0:1

56e minuut.
Ory met een snelle inworp. Klungelig pakt Spiegel de bal. Spiegel met een sublieme pass. Becali rent richting de bal. Becali draait met de bal, schiet en ... Simon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vinereanu rent richting de bal. Vinereanu schiet op doel. Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GNIEZNO - Stal Rzeszów S.A. 1:1

71e minuut.
Hoàng Huy geeft de bal voor. Inworp. Sossegado met de inworp. Golański is nu in balbezit. Golański geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo speelt de bal door. Trandafir speelt de bal door. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts draait met de bal, schiet en ... Pera bokst de bal weg.

79e minuut.
Muscut Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Spiegel controleert de bal met de borst. Spiegel speelt de bal door. Klungelig pakt Vinereanu de bal. Vinereanu schiet op doel. Simon bokst de bal weg.

83e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Bauts rent richting de bal. Bauts haalt uit met een fantastische trap. Pera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GNIEZNO - Stal Rzeszów S.A. 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GNIEZNO 48%, Stal Rzeszów S.A. 52%.
FC GNIEZNO - Stal Rzeszów S.A. 1:2