Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 SanKozaczek
nono Tactiek oko
57% Balbezit 43%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 36
very good Schieten weak
solid Passen adequate
solid Verdedigen weak


2e minuut.
De La Espriella geeft een hoge lob. Buleatã probeert de bal aan de voet te houden. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - SanKozaczek 1:0

7e minuut.
Piccinino geeft een hoge lob. Heffler kopt de bal weg. Tarnowski is nu in balbezit. Gaviria verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wyry 06 - SanKozaczek 1:1

16e minuut.
Chys speelt de bal door. Klungelig pakt Ratajczyk de bal. Ratajczyk met een sublieme pass. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Theofrastos passt de bal met de wreef. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov geeft een lange en hoge pass. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tarnowski kopt de bal weg. Pons is nu in balbezit. Ratajczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yuanxiang de bal. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - SanKozaczek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 61%, SanKozaczek 39%.
KS Wyry 06 - SanKozaczek 2:1

72e minuut.
De La Espriella speelt de bal door. Daar is Chys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chys met een sublieme pass. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Pons bokst de bal weg. Daar is Yuanxiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - SanKozaczek 3:1

78e minuut.
Kruszczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mallek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallek met een sublieme pass. Heffler bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffler haalt uit met een fantastische trap. Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipiec speelt de bal door. Ratajczyk kopt de bal weg. Daar is Chys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chys geeft een hoge lob. Theofrastos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ratajczyk rent richting de bal. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofrastos met een sublieme pass. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. Pons probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - SanKozaczek 4:1

84e minuut.
Bəxtiyarov met de inworp. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała passt de bal in één keer door. Theofrastos heeft problemen om de bal te vangen. Theofrastos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 51%, SanKozaczek 49%.
KS Wyry 06 - SanKozaczek 4:1