Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Płonące konary FC Real Basztowa
4132 Tactiek 433 real
49% Balbezit 51%
29% Spel op eigen helft 71%
15 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.6 gemiddelde waardering 39.6
adequate Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
García Lopez passt de bal in één keer door. Tufano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufano speelt de bal door. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voinescu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - FC Real Basztowa 0:1

9e minuut.
Yusifoğlu is nu in balbezit. Flaška z Pardubic verovert de bal door een tackle van achteren. Flaška z Pardubic met een sublieme pass. Zırhçıbaşı rent richting de bal. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Matyjasek kopt de bal weg. Zırhçıbaşı heeft problemen om de bal te vangen. Zırhçıbaşı passt de bal zonder na te denken. Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pipić passt de bal in één keer door. Matyjasek is nu in balbezit. Janus begaat een overtreding. Matyjasek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Truban neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Etchart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dulać geeft de bal voor. Koundouros kopt de bal weg. Pongor heeft problemen om de bal te vangen. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - FC Real Basztowa 0:2

42e minuut.
Boßmann is nu in balbezit. Yusifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Voinescu rent richting de bal. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - FC Real Basztowa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 32%, FC Real Basztowa 68%.
Płonące konary - FC Real Basztowa 0:3

48e minuut.
Pipić passt de bal met de wreef. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Matyjasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipić is nu in balbezit. Pipić draait met de bal, schiet en ... Etchart bokst de bal weg. Zırhçıbaşı maakt een snoekduik en kopt de bal. Etchart werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Flaška z Pardubic onderschept slim de pass. Flaška z Pardubic geeft een lange en hoge pass. Janus rent richting de bal. Matyjasek verovert de bal door een tackle van achteren. Matyjasek geeft de bal voor. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Boßmann de bal. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pipić krijgt een gele kaart.

73e minuut.
García Lopez geeft een lange en hoge pass. Fominha rent richting de bal. Voinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Voinescu draait met de bal, schiet en ... Zięba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Boßmann geeft de bal voor. Dulać heeft problemen om de bal te vangen. Matyjasek rent richting de bal. Matyjasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - FC Real Basztowa 1:3

79e minuut.
Zırhçıbaşı onderschept slim de pass. Matyjasek rent richting de bal. Pipić probeert naar een medespeler te passen. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Parol met een snelle inworp. Pipić kan de bal niet met de borst controleren. Pipić passt de bal in één keer door. Zırhçıbaşı is nu in balbezit. Zırhçıbaşı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 27%, FC Real Basztowa 73%.
Płonące konary - FC Real Basztowa 1:3