Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stal Rzeszów S.A. akacjowa
2131 Tactiek ???
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 56.5
matig Schieten zeer goed
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Vizcarrondo rent richting de bal. Vizcarrondo passt de bal met de wreef. Kukal speelt de bal door. Havlát is nu in balbezit. Havlát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Vizquel rent richting de bal. Vizquel passt de bal in één keer door. Dahl speelt de bal door. Havlát rent richting de bal. Havlát schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Atocha speelt de bal door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kukal zijn tegenspeler op de grond. Kukal krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Srebrowicz geeft een hoge lob. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vizquel. Vizquel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów S.A. 62%, akacjowa 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Stal Rzeszów S.A. - akacjowa 0:0

53e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy geeft de bal voor. Daar is Czédli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanteroglou rent richting de bal. Zanteroglou haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gallazza is nu in balbezit. Kukal onderschept slim de pass. Kukal geeft een lange en hoge pass. Baaij krijgt zijn hoofd ertegen. Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stal Rzeszów S.A. - akacjowa 0:1

78e minuut.
Kukal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazza speelt de bal door. Molski is nu in balbezit. Molski schiet op doel. Bakrie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hoàng Huy kopt de bal weg. Gentier rent richting de bal. Gentier passt de bal in één keer door. Havlát heeft problemen om de bal te vangen. Havlát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stal Rzeszów S.A. 45%, akacjowa 55%.
Stal Rzeszów S.A. - akacjowa 0:1