Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Basztowa Stal Rzeszów S.A.
433 real Tactiek 2131
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
García Lopez passt de bal in één keer door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo begaat een overtreding. Vizcarrondo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bauts rent richting de bal. Bauts probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dulać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauts onderschept slim de pass. Bauts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Badziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcarrondo probeert naar een medespeler te passen. Zanteroglou is nu in balbezit. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zanteroglou schiet op doel. Dulać kopt de bal weg. Klungelig pakt Tufano de bal. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Etchart probeert wanhopig de bal te grijpen. Dulać probeert naar een medespeler te passen. Brault heeft problemen om de bal te vangen. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - Stal Rzeszów S.A. 0:1

27e minuut.
Srebrowicz is nu in balbezit. Srebrowicz geeft de bal voor. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. Dulać probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Etchart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Atocha probeert naar een medespeler te passen. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts passt de bal in één keer door. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Basztowa - Stal Rzeszów S.A. 0:2

36e minuut.
Atocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Atocha passt de bal met de wreef. Vizcarrondo met een sublieme pass. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts haalt uit met een fantastische trap. Etchart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kousal verovert de bal door een tackle van achteren. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gallazza controleert de bal met de borst. Gallazza speelt de bal door. Zanteroglou rent richting de bal. Bauts rent richting de bal. Bauts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Vizcarrondo speelt de bal door. Bauts rent richting de bal. Dulać rent richting de bal. Dulać geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bauts de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Basztowa 71%, Stal Rzeszów S.A. 29%.
FC Real Basztowa - Stal Rzeszów S.A. 0:2

76e minuut.
Gallazza met een snelle inworp. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy geeft een lange en hoge pass. Zanteroglou rent richting de bal. Zanteroglou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dulać geeft een hoge lob. Inworp. Badziak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Atocha met een sublieme pass. Molski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molski met een sublieme pass. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Basztowa 66%, Stal Rzeszów S.A. 34%.
FC Real Basztowa - Stal Rzeszów S.A. 0:2