Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wyry 06 Pizza & Pasta
nono Tactiek Gambas e kutas
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 54.9
solid Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Portela probeert naar een medespeler te passen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnowski onderschept slim de pass. Bonzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Portela probeert naar een medespeler te passen. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek met een sublieme pass. Bonzet rent richting de bal. Bonzet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipiec probeert naar een medespeler te passen. Ratajczyk is nu in balbezit. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vlaicu passt de bal in één keer door. Malek heeft problemen om de bal te vangen. Malek passt de bal met de wreef. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzet draait met de bal, schiet en ... Lipiec bokst de bal weg. Bonzet rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Portela neemt de hoekschop. Malek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 0:1

15e minuut.
Bonzet is nu in balbezit. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela met een sublieme pass. Malek rent richting de bal. Malek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bonzet heeft problemen om de bal te vangen. Okoniewski is nu in balbezit. Okoniewski geeft de bal voor. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Ciapała geeft een hoge lob. Juelsgaard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratajczyk is nu in balbezit. Ratajczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 1:1

25e minuut.
Malek speelt de bal door. Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet onderschept slim de pass. Di Fronzo is nu in balbezit. Di Fronzo haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoniewski met een sublieme pass. Vlaicu met een sublieme pass. Di Fronzo probeert naar een medespeler te passen. Bonzet rent richting de bal. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczyk onderschept slim de pass. Theofrastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Theofrastos geeft de bal voor. Ratajczyk springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 2:1

29e minuut.
Portela met een snelle inworp. Vlaicu met een sublieme pass. Malek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet rent richting de bal. Bonzet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 2:2

31e minuut.
Ciapała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ratajczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reid onderschept slim de pass. Ciapała verovert de bal door een tackle van achteren. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tarnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vlaicu speelt de bal door. Malek is nu in balbezit. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet schiet op doel. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vlaicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Okoniewski de bal. Di Fronzo met een sublieme pass. Malek is nu in balbezit. Malek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 58%, Pizza & Pasta 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 2:2

48e minuut.
Ratajczyk is nu in balbezit. Ciapała rent richting de bal. Chandía begaat een overtreding. Chandía krijgt een gele kaart. Ciapała raakt geblesseerd tijdens het duel. Chys komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De La Espriella bereikt de bal nog maar net als eerste. Malek verovert de bal door een tackle van achteren. Malek met een sublieme pass. Bonzet rent richting de bal. Bonzet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pachowicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Pachowicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pachowicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bəxtiyarov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skubiszyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Juelsgaard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Skubiszyński is nu in balbezit. Skubiszyński passt de bal in één keer door. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov schiet op doel. Juelsgaard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 3:2

63e minuut.
Bəxtiyarov probeert naar een medespeler te passen. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos met een sublieme pass. Ciapała rent richting de bal. Ciapała haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 4:2

72e minuut.
Ratajczyk kopt de bal weg. Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo passt de bal zonder na te denken. Bonzet rent richting de bal. Bonzet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tarnowski heeft problemen om de bal te vangen. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Orahovac passt de bal zonder na te denken. Portela rent richting de bal. Portela geeft een hoge lob. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Portela probeert naar een medespeler te passen. Malek is nu in balbezit. Vlaicu speelt de bal door. Bonzet is nu in balbezit. Bonzet schiet op doel. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tarnowski probeert naar een medespeler te passen. Bəxtiyarov is nu in balbezit. Bəxtiyarov probeert naar een medespeler te passen. Theofrastos is nu in balbezit. Theofrastos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Portela met de inworp. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonzet draait met de bal, schiet en ... Lipiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wyry 06 48%, Pizza & Pasta 52%.
KS Wyry 06 - Pizza & Pasta 4:2