Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Płonące konary Stal Rzeszów S.A.
4132 Tactiek 2131
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.3 gemiddelde waardering 50.7
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


9e minuut.
Atocha speelt de bal door. Gallazza is nu in balbezit. Gallazza passt de bal met de wreef. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanteroglou rent richting de bal. Zanteroglou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Bauts rent richting de bal. Bauts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Atocha kopt de bal weg. Szklanka is nu in balbezit. Zanteroglou maakt een afschuwelijke overtreding. Zanteroglou krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Simon met een sublieme pass. Boßmann heeft problemen om de bal te vangen. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou schiet op doel. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 49%, Stal Rzeszów S.A. 51%.
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:1

46e minuut.
Koundouros probeert naar een medespeler te passen. Truban bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallazza met een sublieme pass. Zanteroglou rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gallazza zal de hoekschop nemen. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:2

53e minuut.
Atocha speelt de bal door. Bauts is nu in balbezit. Bauts speelt de bal door. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:3

55e minuut.
Bauts onderschept slim de pass. Trandafir probeert naar een medespeler te passen. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:4

58e minuut.
Gallazza speelt de bal door. Zanteroglou is nu in balbezit. Daar is Zanteroglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanteroglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:5

61e minuut.
Gallazza verovert de bal door een tackle van achteren. Gallazza passt de bal zonder na te denken. Zanteroglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanteroglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:6

63e minuut.
Truban speelt de bal door. Atocha rent richting de bal. Atocha passt de bal zonder na te denken. Daar is Parol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Parol verovert de bal door een tackle van achteren. Vizcarrondo onderschept slim de pass. Vizcarrondo geeft een hoge lob. Bauts rent richting de bal. Bauts haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Boßmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boßmann met een sublieme pass. Zanteroglou is nu in balbezit. Zanteroglou draait met de bal, schiet en ... Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:7

78e minuut.
Atocha passt de bal in één keer door. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo passt de bal zonder na te denken. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts draait met de bal, schiet en ... Paal! Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vizcarrondo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bauts krijgt zijn hoofd ertegen. Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Klungelig pakt Flaška z Pardubic de bal. Gallazza rent richting de bal. Gallazza geeft de bal voor. Trandafir is nu in balbezit. Trandafir schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bauts bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Fominha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizcarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizcarrondo probeert naar een medespeler te passen. Bauts is nu in balbezit. Bauts schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Szklanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanteroglou rent richting de bal. Zanteroglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Płonące konary 59%, Stal Rzeszów S.A. 41%.
Płonące konary - Stal Rzeszów S.A. 0:8