Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SanKozaczek FC GNIEZNO
oko Tactiek Próba I
40% Balbezit 60%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
35.7 gemiddelde waardering 53.8
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzecki geeft de bal voor. Spiegel kopt de bal weg. Becali rent richting de bal. Becali haalt uit met een fantastische trap. Abbate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Muscut Azzopardi probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Becali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amendolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Amendolea geeft een hoge lob. Bałuszyński is nu in balbezit. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Pera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Spiegel passt de bal in één keer door. Stokłosa is nu in balbezit. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Minh Hoàng geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki is nu in balbezit. Becali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Becali krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Magierowski kopt de bal weg. Daar is Muscut Azzopardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscut Azzopardi geeft een hoge lob. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. Abbate bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Spiegel zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Muscut Azzopardi onderschept slim de pass. Muscut Azzopardi passt de bal zonder na te denken. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali schiet op doel. Abbate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:1

34e minuut.
Muscut Azzopardi passt de bal zonder na te denken. Sossegado geeft een hoge lob. Golański kopt de bal weg. Becali rent richting de bal. Becali haalt uit met een fantastische trap. Abbate bokst de bal weg.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Sossegado de bal onder controle te krijgen. Amendolea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sossegado. Sossegado krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Modracki rent richting de bal. Modracki geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki heeft problemen om de bal te vangen. Becali is nu in balbezit. Becali haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 52%, FC GNIEZNO 48%.
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:1

46e minuut.
Geber rent richting de bal. Geber geeft de bal voor. Stokłosa rent richting de bal. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:2

47e minuut.
Mallek rent richting de bal. Stokłosa verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Stokłosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stokłosa schiet op doel. Paal! Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:3

49e minuut.
Sossegado geeft de bal voor. Wawrzecki rent richting de bal. Muscut Azzopardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscut Azzopardi draait met de bal, schiet en ... Abbate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Wachaczewski geeft een hoge lob. Geber heeft problemen om de bal te vangen. Spiegel rent richting de bal. Spiegel geeft een lange en hoge pass. Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Minh Hoàng onderschept slim de pass. Minh Hoàng geeft een hoge lob. Wachaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abbate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Spiegel speelt de bal door. Golański heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria rent richting de bal. Golański onderschept slim de pass. Golański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Magierowski rent richting de bal. Magierowski geeft een hoge lob. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali draait met de bal, schiet en ... Abbate maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Stokłosa de bal. Stokłosa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:4

65e minuut.
Daar is Spiegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spiegel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wawrzecki de bal. Becali is nu in balbezit. Becali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:5

72e minuut.
Geber neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mallek de bal. Spiegel is nu in balbezit. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Minh Hoàng speelt de bal door. Spiegel rent richting de bal. Piccinino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spiegel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Becali komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:6

78e minuut.
Mallek is nu in balbezit. Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel probeert naar een medespeler te passen. Stokłosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokłosa schiet op doel. Abbate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Geber bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiegel geeft een hoge lob. Becali is nu in balbezit. Becali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wawrzecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzecki geeft een lange en hoge pass. Muscut Azzopardi probeert de bal aan de voet te houden. Golański bereikt de bal nog maar net als eerste. Golański schiet op doel. Abbate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:7

87e minuut.
Spiegel onderschept slim de pass. Spiegel geeft een hoge lob. Stokłosa is nu in balbezit. Stokłosa draait met de bal, schiet en ... Abbate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SanKozaczek 67%, FC GNIEZNO 33%.
SanKozaczek - FC GNIEZNO 0:8