Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II W_I_D_Z_E_W
Belzebubik 532 Tactiek One
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
15 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 30.7
uitstekend Schieten zwak
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Lupi probeert de bal aan de voet te houden. Masev rent richting de bal. Kaperonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaperonis draait met de bal, schiet en ... Mormocea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciafrè bokst de bal weg.

4e minuut.
Hausser onderschept slim de pass. Hausser geeft een hoge lob. Neustupný probeert de bal aan de voet te houden. Kaperonis is nu in balbezit. Kaperonis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 1:0

11e minuut.
Neustupný geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andralas met een snelle inworp. Kaperonis geeft een hoge lob. Nazwan Ibrahim springt en kopt de bal. Ciafrè verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Mormocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 2:0

20e minuut.
Neustupný is nu in balbezit. Kaperonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaperonis geeft een lange en hoge pass. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Ciafrè bokst de bal weg.

22e minuut.
Kaperonis speelt de bal door. Andralas is nu in balbezit. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas verovert de bal door een tackle van achteren. Andralas geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Andralas zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Lupi de bal. Bulă rent richting de bal. Lupi onderschept slim de pass. Lupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 26%, W_I_D_Z_E_W 74%.
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 2:0

53e minuut.
Masev met een sublieme pass. Bulă rent richting de bal. Hausser onderschept slim de pass. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Ciafrè probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Masev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaperonis is nu in balbezit. Kaperonis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 3:0

64e minuut.
Mormocea geeft de bal voor. Inworp. Andralas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis geeft een lange en hoge pass. Ciafrè verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Andralas geeft een hoge lob. Hausser kopt de bal weg. Klungelig pakt Mormocea de bal. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nazwan Ibrahim passt de bal met de wreef. Kaperonis is nu in balbezit. Kaperonis passt de bal in één keer door. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 4:0

80e minuut.
Kaperonis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaperonis speelt de bal door. Mormocea rent richting de bal. Nazwan Ibrahim verovert de bal door een tackle van achteren. Nazwan Ibrahim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 23%, W_I_D_Z_E_W 77%.
Hieny II - W_I_D_Z_E_W 5:0