Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn Fc Nooks
pierwsza Tactiek 442-w
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten adequate
weak Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Bongiorni geeft een hoge lob. Więcek is nu in balbezit. Więcek passt de bal in één keer door. Judele is nu in balbezit. Judele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer geeft een lange en hoge pass. Roşoiu rent richting de bal. Čučak onderschept slim de pass. Čučak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inciarte kopt de bal weg. Klungelig pakt Roşoiu de bal. Roşoiu probeert naar een medespeler te passen. Bongiorni is nu in balbezit. Bongiorni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tejada onderschept slim de pass. Tejada geeft de bal voor. Boot rent richting de bal. Čučak bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak schiet op doel. Karić bokst de bal weg.

24e minuut.
Čučak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu onderschept slim de pass. Roşoiu passt de bal met de wreef. Bongiorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bongiorni geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Smolen heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bongiorni. Smolen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smolen met een snel genomen vrije trap. Daar is Łoszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Fc Nooks 1:0

29e minuut.
Słomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Słomiński geeft de bal voor. Uluçınar probeert de bal aan de voet te houden. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Payer geeft de bal voor. Čučak heeft problemen om de bal te vangen. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Fc Nooks 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 47%, Fc Nooks 53%.
Moββyn - Fc Nooks 2:0

48e minuut.
Payer passt de bal zonder na te denken. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak verovert de bal door een tackle van achteren. Čučak schiet op doel. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Fc Nooks 3:0

54e minuut.
Łoszkowski is nu in balbezit. Čučak onderschept slim de pass. Čučak passt de bal in één keer door. Boot rent richting de bal. Boot schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Payer verovert de bal door een tackle van achteren. Payer geeft een hoge lob. Čučak kopt de bal weg. Daar is Boot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Fc Nooks 4:0

62e minuut.
Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer geeft de bal voor. Olwert bereikt de bal nog maar net als eerste. Čučak verovert de bal door een tackle van achteren. Čučak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inciarte geeft de bal voor. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek speelt de bal door. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Payer passt de bal zonder na te denken. Lundvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundvang probeert naar een medespeler te passen. Čučak rent richting de bal. Čučak schiet op doel. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 53%, Fc Nooks 47%.
Moββyn - Fc Nooks 4:0