Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Świdnik Grzegorzanki
433 Tactiek moja
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 32.9
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen matig


9e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik geeft een hoge lob. Escopeta rent richting de bal. Escopeta schiet op doel. Conzett werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 0:1

12e minuut.
Conzett trapt de bal weg van het doel. Gaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru passt de bal in één keer door. Twardzik geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sproston bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szawan ... Strafschop! Sproston raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 1:1

30e minuut.
Archacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaman is nu in balbezit. Zaman met een sublieme pass. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Dorrestein kopt de bal weg. Gaca is nu in balbezit. Gaca met een sublieme pass. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 46%, Grzegorzanki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 1:1

54e minuut.
Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki geeft een hoge lob. Pinter kopt de bal weg. Mucuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sproston rent richting de bal. Sproston geeft een hoge lob. Zaman is nu in balbezit. Zaman draait met de bal, schiet en ... Dharuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 2:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachowicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sproston rent richting de bal. Pinter onderschept slim de pass. Pachowicz onderschept slim de pass. Pachowicz schiet op doel. Dharuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 3:1

86e minuut.
Servetli geeft een hoge lob. Gaca rent richting de bal. Gaca geeft de bal voor. Pachowicz rent richting de bal. Pachowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 31%, Grzegorzanki 69%.
Dream Team Świdnik - Grzegorzanki 3:1