Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.164 [del]
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 20957
LEGIA WARSZAWA FC Krzyze
4-2-1-3 Tactiek 24,03
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 48
weak Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Andrieux de bal. Andrieux geeft de bal voor. Krtička is nu in balbezit. Porfiglio onderschept slim de pass. Porfiglio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hajducki met een sublieme pass. Calabi rent richting de bal. Calabi passt de bal in één keer door. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Świst rent richting de bal. Świst passt de bal zonder na te denken. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft de bal voor. Dusinský krijgt zijn hoofd ertegen. Esquivel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een hoge lob. Grzęda controleert de bal met de borst. Dusinský rent richting de bal. Dusinský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 55%, FC Krzyze 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA WARSZAWA - FC Krzyze 0:0

52e minuut.
Kmet onderschept slim de pass. Kmet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hajducki met de inworp. Calabi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bajčetić is nu in balbezit. Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić onderschept slim de pass. Świst is nu in balbezit. Bajčetić geeft een hoge lob. Esquivel bokst de bal weg. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - FC Krzyze 0:1

72e minuut.
Porfiglio probeert naar een medespeler te passen. Andrieux bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieux passt de bal zonder na te denken. Dellarole is nu in balbezit. Dellarole schiet op doel. Lysáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Iturralde González rent richting de bal. Hajducki onderschept slim de pass. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Świst is nu in balbezit. Świst geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Grzęda verovert de bal door een tackle van achteren. Grzęda geeft de bal voor. Dellarole kopt de bal weg. Porfiglio is nu in balbezit. Porfiglio draait met de bal, schiet en ... Lysáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 50%, FC Krzyze 50%.
LEGIA WARSZAWA - FC Krzyze 0:1