Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krzyze LEGIA WARSZAWA
24,03 Tactiek 4-2-1-3
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 42
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


5e minuut.
Hajducki speelt de bal door. Calabi is nu in balbezit. Iturralde González maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iturralde González naar de kleedkamers voor een vroege douche.

9e minuut.
Kaplanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Dilberis is nu in balbezit. Dilberis passt de bal met de wreef. Celúch rent richting de bal. Celúch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:1

12e minuut.
Ziane onderschept slim de pass. Ziane passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dilberis de bal. Dilberis haalt uit met een fantastische trap. Lysáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:2

15e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft een hoge lob. Celúch rent richting de bal. Celúch draait met de bal, schiet en ... Lysáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:3

20e minuut.
Alz verovert de bal door een tackle van achteren. Wasiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Wasiewicz passt de bal met de wreef. Ziane rent richting de bal. Ziane schiet op doel. Lysáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:4

23e minuut.
Di Martino met een sublieme pass. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki passt de bal in één keer door. Calabi rent richting de bal. Calabi draait met de bal, schiet en ... Paal! Krtička heeft problemen om de bal te vangen. Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wasiewicz. Wasiewicz krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Zakonieczny de bal. Celúch met een sublieme pass. Ziane heeft problemen om de bal te vangen. Ziane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:5

30e minuut.
Di Martino rent richting de bal. Dilberis verovert de bal door een tackle van achteren. Dilberis probeert naar een medespeler te passen. Ziane is nu in balbezit. Ziane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Alz de bal. Alz geeft een hoge lob. Dekker met een sublieme pass. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki passt de bal in één keer door. Calabi met een sublieme pass. Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilberis is nu in balbezit. Dilberis passt de bal in één keer door. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane haalt uit met een fantastische trap. Lysáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dilberis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilberis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 61%, LEGIA WARSZAWA 39%.
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:6

51e minuut.
Dilberis passt de bal in één keer door. Celúch rent richting de bal. Celúch schiet op doel. Lysáček probeert wanhopig de bal te grijpen. Zakonieczny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:7

54e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker passt de bal zonder na te denken. Ziane heeft problemen om de bal te vangen. Ziane schiet op doel. Lysáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:8

59e minuut.
Tudor geeft de bal voor. Zakonieczny kan de bal niet met de borst controleren. Celúch probeert naar een medespeler te passen. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Alz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaplanoğlu rent richting de bal. Kaplanoğlu geeft een lange en hoge pass. Celúch maakt een snoekduik en kopt de bal. Lysáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:9

67e minuut.
Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Celúch rent richting de bal. Celúch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Lysáček speelt de bal door. Wasiewicz kopt de bal weg. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Ziane heeft problemen om de bal te vangen. Ziane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Dekker passt de bal met de wreef. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch haalt uit met een fantastische trap. Lysáček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:10

83e minuut.
Świst geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Marzolini de bal onder controle te krijgen. Marzolini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hajducki de bal. Hajducki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ziane speelt de bal door. Klungelig pakt Celúch de bal. Celúch probeert naar een medespeler te passen. Dilberis rent richting de bal. Dilberis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 56%, LEGIA WARSZAWA 44%.
FC Krzyze - LEGIA WARSZAWA 0:10