Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II Fc Nooks
Belzebubik 532 Tactiek 442-w
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 37
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Calisto onderschept slim de pass. Inworp. Inciarte met de inworp. Alui-Gheorghe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaperonis passt de bal in één keer door. Łoszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel. Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Fc Nooks 1:0

25e minuut.
Dawidziuk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausser met de inworp. Kaperonis geeft de bal voor. Nazwan Ibrahim springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nazwan Ibrahim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andralas met een snel genomen vrije trap. Nazwan Ibrahim heeft problemen om de bal te vangen. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim onderschept slim de pass. Nazwan Ibrahim schiet op doel. Karić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dawidziuk probeert naar een medespeler te passen. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis geeft de bal voor. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser onderschept slim de pass. Merdivenci begaat een overtreding. Merdivenci krijgt een gele kaart. Hausser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hausser zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 43%, Fc Nooks 57%.
Hieny II - Fc Nooks 1:0

53e minuut.
Olwert onderschept slim de pass. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis haalt uit met een fantastische trap. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dawidziuk is nu in balbezit. Dawidziuk geeft de bal voor. Inworp. Hausser met de inworp. Kaperonis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Olwert de bal. Lupi rent richting de bal. Lupi met een sublieme pass. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Fc Nooks 2:0

74e minuut.
Lupi is nu in balbezit. Merdivenci onderschept slim de pass. Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Hausser rent richting de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Karić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Andralas heeft problemen om de bal te vangen. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis geeft een hoge lob. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 43%, Fc Nooks 57%.
Hieny II - Fc Nooks 2:0