Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn W_I_D_Z_E_W
pierwsza Tactiek One
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 36
weak Schieten average
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Payer met een sublieme pass. Cislariu rent richting de bal. Cislariu geeft de bal voor. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 0:1

8e minuut.
Késmárky passt de bal in één keer door. Neustupný rent richting de bal. Neustupný geeft de bal voor. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Tejada met een harde bal richting middenveld. Késmárky geeft de bal voor. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bălţatu passt de bal zonder na te denken. Smolen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daubmeier. Daubmeier krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 43%, W_I_D_Z_E_W 57%.
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 0:1

50e minuut.
Masev probeert naar een medespeler te passen. Cislariu rent richting de bal. Cislariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Smolen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolen geeft een hoge lob. Ciafrè probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Smolen onderschept slim de pass. Smolen geeft de bal voor. Mormocea heeft problemen om de bal te vangen. Čučak is nu in balbezit. Čučak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 1:1

58e minuut.
Neustupný bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lundvang. Neustupný raakt geblesseerd tijdens het duel. Lundvang probeert naar een medespeler te passen. Neustupný zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ţigănaş rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Palagyi ... Strafschop! Palagyi krijgt een gele kaart. Ţigănaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Daubmeier zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Czerep maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 1:2

67e minuut.
Késmárky kopt de bal weg. Cislariu rent richting de bal. Cislariu geeft een hoge lob. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Čučak kopt de bal weg. Daar is Bulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot haalt uit met een fantastische trap. Ciafrè maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 2:2

75e minuut.
Neustupný kopt de bal weg. Cislariu rent richting de bal. Cislariu speelt de bal door. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mormocea geeft een hoge lob. Ţigănaş rent richting de bal. Uluşen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţigănaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bălţatu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Inworp. Smolen met een snelle inworp. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Késmárky de bal onder controle te krijgen. Ciafrè bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 45%, W_I_D_Z_E_W 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moββyn - W_I_D_Z_E_W 2:2