Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzegorzanki LEGIA WARSZAWA
moja Tactiek 4-2-1-3
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.9 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker speelt de bal door. Daar is Celúch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celúch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Karakirov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pinter geeft de bal voor. Inworp. Pawlica met de inworp. Dilberis geeft de bal voor. Karakirov maakt een snoekduik en kopt de bal. Dharuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dilberis rent richting de bal. Dilberis geeft een hoge lob. Dekker is nu in balbezit. Dekker schiet op doel. Talesnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dharuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Karakirov passt de bal zonder na te denken. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Celúch de bal. Celúch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dilberis onderschept slim de pass. Dilberis geeft een hoge lob. Dekker controleert de bal met de borst. Celúch is nu in balbezit. Celúch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kliissepp heeft problemen om de bal te vangen. Karakirov is nu in balbezit. Karakirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 0:1

24e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Escopeta kopt de bal weg. Klungelig pakt Pawlica de bal. Pawlica geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pawlica met een snelle inworp. Dilberis geeft de bal voor. Karakirov heeft problemen om de bal te vangen. Celúch is nu in balbezit. Celúch schiet op doel. De bal raakt de paal. Dharuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 56%, LEGIA WARSZAWA 44%.
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 0:1

53e minuut.
Mucuk kopt de bal weg. Cutrì bereikt de bal nog maar net als eerste. Escopeta verovert de bal door een tackle van achteren. Escopeta draait met de bal, schiet en ... Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:1

56e minuut.
Celúch kopt de bal weg. Servetli probeert de bal aan de voet te houden. Dekker is nu in balbezit. Dekker geeft een lange en hoge pass. Karakirov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stefanelli geeft een hoge lob. Dekker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dekker geeft de bal voor. Karakirov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:2

61e minuut.
Karakirov is nu in balbezit. Dekker rent richting de bal. Dekker probeert naar een medespeler te passen. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dilberis geeft de bal voor. Daar is Kliissepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:3

79e minuut.
Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal in één keer door. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch schiet op doel. Dharuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:4

81e minuut.
Szawan passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica met de inworp. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz geeft een lange en hoge pass. Dharuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakirov rent richting de bal. Karakirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:5

90e minuut.
Dekker passt de bal zonder na te denken. Karakirov rent richting de bal. Karakirov passt de bal met de wreef. Celúch rent richting de bal. Celúch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 67%, LEGIA WARSZAWA 33%.
Grzegorzanki - LEGIA WARSZAWA 1:5