Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzegorzanki FC Krzyze
moja Tactiek 24,03
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Szawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan probeert naar een medespeler te passen. Mucuk is nu in balbezit. Escopeta is nu in balbezit. Escopeta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajducki passt de bal in één keer door. Krtička speelt de bal door. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Szawan passt de bal in één keer door. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru geeft de bal voor. Twardzik rent richting de bal. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - FC Krzyze 1:0

17e minuut.
Inworp. Escopeta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cămătaru de bal. Cămătaru geeft een hoge lob. Mucuk krijgt zijn hoofd ertegen. Lysáček bokst de bal weg.

37e minuut.
Escopeta is nu in balbezit. Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Calabi speelt de bal door. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ... Dharuna bokst de bal weg.

44e minuut.
Daar is Beclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik met een sublieme pass. Mucuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucuk schiet op doel. Lysáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 49%, FC Krzyze 51%.
Grzegorzanki - FC Krzyze 1:0

59e minuut.
Servetli bereikt de bal nog maar net als eerste. Świst onderschept slim de pass. Bajčetić is nu in balbezit. Bajčetić geeft de bal voor. Dusinský springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Beclea geeft een lange en hoge pass. Hajducki controleert de bal met de borst. Hajducki geeft de bal voor. Klungelig pakt Dusinský de bal. Dusinský draait met de bal, schiet en ... Dharuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Di Martino met de inworp. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinter de bal. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grzegorzanki - FC Krzyze 1:1

79e minuut.
Bajčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajčetić geeft een hoge lob. Daar is Cămătaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabi is nu in balbezit. Calabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dusinský is nu in balbezit. Dusinský draait met de bal, schiet en ... Dharuna probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 64%, FC Krzyze 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grzegorzanki - FC Krzyze 1:1