Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II Dream Team Świdnik
Belzebubik 532 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 38.1
formidable Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim passt de bal zonder na te denken. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Dream Team Świdnik 1:0

3e minuut.
Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Pena met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sandu de bal onder controle te krijgen. Conzett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Conzett niet meer kan verder spelen. Rymer komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Archacki heeft problemen om de bal te vangen. Andralas is nu in balbezit. Andralas passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Dream Team Świdnik 2:0

16e minuut.
Prusik probeert naar een medespeler te passen. Archacki is nu in balbezit. Archacki met een sublieme pass. Zaman rent richting de bal. Zaman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Calisto kopt de bal weg. Andralas rent richting de bal. Andralas passt de bal in één keer door. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hausser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena met een sublieme pass. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sandu onderschept slim de pass. Pena onderschept slim de pass. Pena passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 28%, Dream Team Świdnik 72%.
Hieny II - Dream Team Świdnik 2:0

51e minuut.
Caro probeert naar een medespeler te passen. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena met een sublieme pass. Klungelig pakt Nazwan Ibrahim de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Żelazko rent richting de bal. Żelazko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andralas met de inworp. Pena geeft de bal voor. Rymer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena met een sublieme pass. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Rymer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Dream Team Świdnik 3:0

63e minuut.
Pizarro verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Sandu is nu in balbezit. Lupi onderschept slim de pass. Lupi draait met de bal, schiet en ... Rymer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Caro passt de bal met de wreef. Prusik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andralas. Prusik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pachowicz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Żelazko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Andralas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena is nu in balbezit. Pena geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Dream Team Świdnik 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 33%, Dream Team Świdnik 67%.
Hieny II - Dream Team Świdnik 4:0