Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 20:53
  • Competitiewedstrijd: Liga V.164 [del]
  • Stadion: MŁYN
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15553
W_I_D_Z_E_W Grzegorzanki
One Tactiek moja
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 34.4
matig Schieten redelijk
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


21e minuut.
Mucuk verovert de bal door een tackle van achteren. Neustupný is nu in balbezit. Mucuk begaat een overtreding. Mucuk krijgt een gele kaart. Kliissepp kopt de bal weg. Daar is Bălţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorrestein begaat een overtreding. Dorrestein krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daubmeier is nu in balbezit. Cămătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cămătaru geeft een hoge lob. Daar is Mucuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mucuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Servetli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twardzik met een sublieme pass. Szawan geeft een hoge lob. Mucuk rent richting de bal. Mucuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W_I_D_Z_E_W 59%, Grzegorzanki 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
W_I_D_Z_E_W - Grzegorzanki 0:0

57e minuut.
Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru geeft een hoge lob. Hegyi heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik rent richting de bal. Twardzik schiet op doel. Ciafrè verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Servetli met een snelle inworp. Hegyi geeft de bal voor. Daubmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Escopeta passt de bal met de wreef. Masev is nu in balbezit. Mucuk begaat een overtreding. Mucuk krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Cămătaru passt de bal zonder na te denken. Twardzik rent richting de bal. Késmárky schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Késmárky krijgt een gele kaart. Twardzik roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Twardzik kan niet meer verder spelen. Özdenak komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Cislariu onderschept slim de pass. Cislariu geeft een lange en hoge pass. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş schiet op doel. Dharuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W_I_D_Z_E_W - Grzegorzanki 1:0

84e minuut.
Cislariu met een sublieme pass. Klungelig pakt Daubmeier de bal. Daubmeier speelt de bal door. Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţigănaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dharuna trapt de bal weg van het doel. Cislariu kopt de bal weg. Ţigănaş rent richting de bal. Ţigănaş schiet op doel. Dharuna bokst de bal weg. Ţigănaş is nu in balbezit. Ţigănaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cislariu rent richting de bal. Cislariu speelt de bal door. Neustupný is nu in balbezit. Neustupný passt de bal zonder na te denken. Bălţatu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Bălţatu met de inworp. Daubmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cămătaru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daubmeier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţigănaş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W_I_D_Z_E_W 36%, Grzegorzanki 64%.
W_I_D_Z_E_W - Grzegorzanki 1:0