Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn LEGIA WARSZAWA
pierwsza Tactiek 4-2-1-3
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
32.8 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


24e minuut.
Dekker speelt de bal door. Ziane rent richting de bal. Uluşen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane onderschept slim de pass. Ziane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kaplanoğlu geeft de bal voor. Ziane is nu in balbezit. Tejada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tejada krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kaplanoğlu passt de bal zonder na te denken. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz met een sublieme pass. Tudor rent richting de bal. Tudor geeft de bal voor. Czerep probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Dekker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ziane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziane passt de bal in één keer door. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - LEGIA WARSZAWA 0:1

45e minuut.
Ziane geeft de bal voor. Kaplanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplanoğlu passt de bal met de wreef. Ziane is nu in balbezit. Ziane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 55%, LEGIA WARSZAWA 45%.
Moββyn - LEGIA WARSZAWA 0:1

49e minuut.
Dekker onderschept slim de pass. Dekker geeft een hoge lob. Daar is Tejada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Payer is nu in balbezit. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker geeft de bal voor. Celúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Celúch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - LEGIA WARSZAWA 0:2

83e minuut.
Uluşen rent richting de bal. Uluşen geeft een lange en hoge pass. Celúch rent richting de bal. Celúch schiet op doel. Czerep probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - LEGIA WARSZAWA 0:3

87e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Wilczycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot draait met de bal, schiet en ... Esquivel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 59%, LEGIA WARSZAWA 41%.
Moββyn - LEGIA WARSZAWA 0:3