Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II Grzegorzanki
Belzebubik 532 Tactiek moja
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 35.3
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Kaperonis is nu in balbezit. Kaperonis heeft problemen om de bal te vangen. Kaperonis met een sublieme pass. Andralas is nu in balbezit. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Dharuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kaperonis passt de bal in één keer door. Pizarro rent richting de bal. Szawan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szawan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pizarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Pizarro met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Andralas de bal. Pinter rent richting de bal. Andralas verovert de bal door een tackle van achteren. Andralas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cămătaru probeert de bal met de borst te controleren. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim passt de bal zonder na te denken. Hausser is nu in balbezit. Hausser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser onderschept slim de pass. Hausser speelt de bal door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pizarro rent richting de bal. Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Andralas rent richting de bal. Andralas haalt uit met een fantastische trap. Dharuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 35%, Grzegorzanki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hieny II - Grzegorzanki 0:0

48e minuut.
Calisto speelt de bal door. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. Kaperonis onderschept slim de pass. Kaperonis geeft de bal voor. Andralas is nu in balbezit. Andralas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Grzegorzanki 1:0

61e minuut.
Dorrestein geeft een lange en hoge pass. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis geeft de bal voor. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas draait met de bal, schiet en ... Dharuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - Grzegorzanki 2:0

63e minuut.
Andralas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szary komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szawan rent richting de bal. Szawan passt de bal in één keer door. Servetli probeert naar een medespeler te passen. Kaperonis heeft problemen om de bal te vangen. Kaperonis geeft de bal voor. Dharuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een lange en hoge pass. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Szary schiet op doel. Dharuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pizarro geeft een lange en hoge pass. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi onderschept slim de pass. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Szary de bal. Szary passt de bal in één keer door. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Hausser onderschept slim de pass. Cămătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser onderschept slim de pass. Hausser geeft een hoge lob. Szary maakt een snoekduik en kopt de bal. Dharuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cămătaru geeft een lange en hoge pass. Pizarro kopt de bal weg. Kaperonis geeft de bal voor. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Benkő geeft een lange en hoge pass. Talesnik kopt de bal weg. Kaperonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaperonis geeft een lange en hoge pass. Kliissepp kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 33%, Grzegorzanki 67%.
Hieny II - Grzegorzanki 2:0