Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grzegorzanki Hieny II
moja Tactiek Belzebubik 532
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
34.3 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen very good


3e minuut.
Pena speelt de bal door. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim geeft een lange en hoge pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pinter passt de bal zonder na te denken. Twardzik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andralas. Andralas krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Hausser geeft een lange en hoge pass. Pena rent richting de bal. Pena passt de bal met de wreef. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Daar is Andralas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andralas met een sublieme pass. Pena met een sublieme pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Andralas passt de bal met de wreef. Pena probeert de bal met de borst te controleren. Pena geeft een lange en hoge pass. Nazwan Ibrahim kan de bal niet met de borst controleren. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Szawan heeft problemen om de bal te vangen. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Szawan maakt een afschuwelijke overtreding. Szawan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szawan passt de bal in één keer door. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Pena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nazwan Ibrahim de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mucuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena is nu in balbezit. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Dharuna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 64%, Hieny II 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grzegorzanki - Hieny II 0:0

50e minuut.
Szawan speelt de bal door. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas geeft een hoge lob. Nazwan Ibrahim krijgt zijn hoofd ertegen. Dharuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - Hieny II 0:1

54e minuut.
Hausser rent richting de bal. Hausser passt de bal in één keer door. Pena probeert naar een medespeler te passen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pinter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andralas met de inworp. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Dharuna bokst de bal weg.

61e minuut.
Kliissepp geeft een hoge lob. Escopeta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pizarro. Escopeta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
Pena onderschept slim de pass. Pena geeft de bal voor. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Dharuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - Hieny II 0:2

79e minuut.
Dorrestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrestein geeft een hoge lob. Daar is Pinter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel. Dharuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - Hieny II 0:3

80e minuut.
Kliissepp geeft de bal voor. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser speelt de bal door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pizarro geeft de bal voor. Lupi kopt de bal weg. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Dharuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grzegorzanki - Hieny II 0:4

87e minuut.
Pizarro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pena speelt de bal door. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Dharuna bokst de bal weg.

90e minuut.
Pena geeft een lange en hoge pass. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grzegorzanki 68%, Hieny II 32%.
Grzegorzanki - Hieny II 0:4