Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Krzyze Moββyn
24,03 Tactiek pierwsza
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 32.1
good Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen average


21e minuut.
Uluşen speelt de bal door. Krtička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtička probeert naar een medespeler te passen. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Di Martino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Somfalvi komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Krtička bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtička met een sublieme pass. Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft de bal voor. Dusinský maakt een snoekduik en kopt de bal. Czerep bokst de bal weg.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świst met de inworp. Bajčetić geeft een lange en hoge pass. Calabi rent richting de bal. Calabi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Somfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Somfalvi zijn tegenspeler op de grond. Somfalvi krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bajčetić rent richting de bal. Bajčetić geeft een hoge lob. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Świst met de inworp. Bajčetić is nu in balbezit. Bajčetić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Calabi de bal. Calabi schiet op doel. Czerep verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 48%, Moββyn 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krzyze - Moββyn 0:0

49e minuut.
Hajducki rent richting de bal. Hajducki geeft een hoge lob. Calabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabi draait met de bal, schiet en ... Czerep werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Smolen bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolen speelt de bal door. Payer speelt de bal door. Boot is nu in balbezit. Boot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Zakonieczny probeert naar een medespeler te passen. Świst rent richting de bal. Smolen maakt een afschuwelijke overtreding. Smolen krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Boot draait met de bal, schiet en ... Zakonieczny geeft een lange en hoge pass. Tejada kopt de bal weg. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Krzyze 40%, Moββyn 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Krzyze - Moββyn 0:0