Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.164 [del]
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24686
LEGIA WARSZAWA Fc Nooks
4-2-1-3 Tactiek 442-w
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
28 gemiddelde waardering 37.3
unsatisfactory Schieten adequate
adequate Passen adequate
weak Verdedigen average


5e minuut.
Alui-Gheorghe geeft een hoge lob. Andrieux probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judele krijgt zijn hoofd ertegen. Mancera probeert de bal aan de voet te houden. Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 0:1

10e minuut.
Tudor verovert de bal door een tackle van achteren. Tudor geeft een hoge lob. Alui-Gheorghe heeft problemen om de bal te vangen. Alui-Gheorghe haalt uit met een fantastische trap. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Judele stond buitenspel. Wasiewicz neemt vlug de vrije trap. Porfiglio is nu in balbezit. Porfiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 1:1

16e minuut.
Pawlica rent richting de bal. Pawlica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Inciarte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inciarte rent richting de bal. Inciarte speelt de bal door. Porfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfiglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 2:1

25e minuut.
Inciarte met een sublieme pass. Plumb rent richting de bal. Plumb passt de bal met de wreef. Judele is nu in balbezit. Judele haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Iturralde González geeft een lange en hoge pass. Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Porfiglio draait met de bal, schiet en ... Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 56%, Fc Nooks 44%.
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 3:1

62e minuut.
Inworp. Inciarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alui-Gheorghe geeft de bal voor. Judele krijgt zijn hoofd ertegen. Esquivel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 3:2

72e minuut.
Dawidziuk speelt de bal door. Porfiglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łoszkowski krijgt een gele kaart. Porfiglio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pawlica neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 59%, Fc Nooks 41%.
LEGIA WARSZAWA - Fc Nooks 3:2