Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Świdnik Fc Nooks
433 Tactiek 442-w
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 38.6
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Alui-Gheorghe passt de bal in één keer door. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko onderschept slim de pass. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Judele de bal. Plumb is nu in balbezit. Judele rent richting de bal. Więcek is nu in balbezit. Więcek draait met de bal, schiet en ... Conzett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Archacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Archacki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łoszkowski de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Sproston rent richting de bal. Sproston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Fc Nooks 1:0

22e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelazko bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele schiet op doel. Conzett maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dream Team Świdnik - Fc Nooks 1:1

36e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele probeert naar een medespeler te passen. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Świdnik - Fc Nooks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 63%, Fc Nooks 37%.
Dream Team Świdnik - Fc Nooks 1:2

47e minuut.
Dawidziuk rent richting de bal. Archacki verovert de bal door een tackle van achteren. Archacki speelt de bal door. Zaman is nu in balbezit. Zaman schiet op doel. Karić bokst de bal weg.

51e minuut.
Conzett trapt de bal weg. Prusik is nu in balbezit. Prusik passt de bal in één keer door. Archacki is nu in balbezit. Archacki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Alui-Gheorghe met een snelle inworp. Archacki kan de bal niet met de borst controleren. Inciarte rent richting de bal. Inciarte geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Więcek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sandu. Więcek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pachowicz komt het veld opgelopen. Merdivenci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żelazko kan de bal niet met de borst controleren. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Plumb is nu in balbezit. Plumb passt de bal zonder na te denken. Sandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele is nu in balbezit. Judele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fofana passt de bal zonder na te denken. Kłopot is nu in balbezit. Kłopot geeft de bal voor. Pachowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kłopot heeft problemen om de bal te vangen. Kłopot passt de bal in één keer door. Pachowicz is nu in balbezit. Pachowicz draait met de bal, schiet en ... Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Świdnik 40%, Fc Nooks 60%.
Dream Team Świdnik - Fc Nooks 1:2