Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moββyn Grzegorzanki
pierwsza Tactiek moja
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.1 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen average


6e minuut.
Kliissepp is nu in balbezit. Kliissepp geeft een lange en hoge pass. Boot is nu in balbezit. Boot haalt uit met een fantastische trap. Dharuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Grzegorzanki 1:0

13e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kliissepp de bal. Boot bereikt de bal nog maar net als eerste. Boot draait met de bal, schiet en ... Dharuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Grzegorzanki 2:0

38e minuut.
Payer geeft de bal voor. Boot rent richting de bal. Servetli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boot is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilczycki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dharuna trapt de bal weg van het doel. Payer probeert de bal met de borst te controleren. Payer geeft een hoge lob. Wilczycki is nu in balbezit. Wilczycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pinter geeft een lange en hoge pass. Palagyi geeft de bal voor. Wilczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki schiet op doel. Dharuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 36%, Grzegorzanki 64%.
Moββyn - Grzegorzanki 2:0

46e minuut.
Servetli geeft een hoge lob. Mucuk rent richting de bal. Uluşen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uluşen krijgt een gele kaart. Mucuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mucuk legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik passt de bal in één keer door. Cămătaru speelt de bal door. Twardzik rent richting de bal. Twardzik draait met de bal, schiet en ... Czerep bokst de bal weg.

84e minuut.
Dharuna trapt de bal weg van het doel. Inworp. Lundvang met een snelle inworp. Payer is nu in balbezit. Payer passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Moββyn - Grzegorzanki 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moββyn 62%, Grzegorzanki 38%.
Moββyn - Grzegorzanki 3:0