Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hieny II FC Krzyze
Belzebubik 532 Tactiek 24,03
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 45
excellent Schieten good
good Passen good
very good Verdedigen good


3e minuut.
Di Martino speelt de bal door. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki geeft een hoge lob. Dusinský krijgt zijn hoofd ertegen. Ringel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - FC Krzyze 0:1

6e minuut.
Pena passt de bal zonder na te denken. Andralas rent richting de bal. Andralas probeert naar een medespeler te passen. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bajčetić passt de bal zonder na te denken. Świst is nu in balbezit. Hausser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hausser krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas geeft een lange en hoge pass. Lupi kopt de bal weg. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim schiet op doel. Lysáček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Hajducki speelt de bal door. Bajčetić rent richting de bal. Bajčetić passt de bal in één keer door. Dusinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusinský haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Andralas rent richting de bal. Andralas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lupi de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hieny II - FC Krzyze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 40%, FC Krzyze 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hieny II - FC Krzyze 1:1

49e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena passt de bal met de wreef. Sima rent richting de bal. Nazwan Ibrahim onderschept slim de pass. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Lysáček probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Sima verovert de bal door een tackle van achteren. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena passt de bal zonder na te denken. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - FC Krzyze 2:1

56e minuut.
Inworp. Hausser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena probeert naar een medespeler te passen. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Lysáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Hausser kopt de bal weg. Nazwan Ibrahim controleert de bal met de borst. Nazwan Ibrahim speelt de bal door. Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena haalt uit met een fantastische trap. Lysáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Calisto geeft een hoge lob. Świst bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro begaat een overtreding. Świst wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
Calisto speelt de bal door. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena speelt de bal door. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ... Lysáček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Hajducki passt de bal zonder na te denken. Calabi is nu in balbezit. Pena onderschept slim de pass. Pena geeft de bal voor. Nazwan Ibrahim kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Di Martino met de inworp. Andralas speelt de bal door. Nazwan Ibrahim is nu in balbezit. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap. Lysáček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupi is nu in balbezit. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Pena de bal onder controle te krijgen. Pizarro rent richting de bal. Pizarro geeft de bal voor. Nazwan Ibrahim krijgt zijn hoofd ertegen. Lysáček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - FC Krzyze 3:1

80e minuut.
Andralas speelt de bal door. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Sima is nu in balbezit. Andralas onderschept slim de pass. Andralas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hieny II - FC Krzyze 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hieny II 37%, FC Krzyze 63%.
Hieny II - FC Krzyze 4:1