Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nooks Grzegorzanki
442-w Tactiek moja
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.9 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Dawidziuk geeft de bal voor. Servetli rent richting de bal. Alui-Gheorghe maakt een afschuwelijke overtreding. Alui-Gheorghe krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Twardzik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alui-Gheorghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merdivenci geeft een lange en hoge pass. Judele maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kliissepp is nu in balbezit. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek draait met de bal, schiet en ... Dharuna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Grzegorzanki 1:0

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dharuna niet meer kan verder spelen. Özdenak komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Pinter verovert de bal door een tackle van achteren. Plumb is nu in balbezit. Plumb passt de bal in één keer door. Więcek is nu in balbezit. Więcek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Grzegorzanki 2:0

27e minuut.
Twardzik met de inworp. Servetli is nu in balbezit. Servetli geeft een hoge lob. Escopeta rent richting de bal. Escopeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dawidziuk heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik draait met de bal, schiet en ... Escopeta springt en kopt de bal. Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alui-Gheorghe met een snelle inworp. Inciarte met een sublieme pass. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Judele onderschept slim de pass. Judele haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Dorrestein de bal. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek haalt uit met een fantastische trap. Özdenak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 53%, Grzegorzanki 47%.
Fc Nooks - Grzegorzanki 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Plumb de bal. Plumb met een sublieme pass. Inciarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek heeft problemen om de bal te vangen. Więcek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Plumb heeft problemen om de bal te vangen. Talesnik rent richting de bal. Więcek verovert de bal door een tackle van achteren. Więcek haalt uit met een fantastische trap. Özdenak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Grzegorzanki 3:0

56e minuut.
Daar is Więcek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kliissepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek verovert de bal door een tackle van achteren. Judele is nu in balbezit. Judele haalt uit met een fantastische trap. Özdenak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inciarte kopt de bal weg. Plumb rent richting de bal. Plumb probeert naar een medespeler te passen. Judele is nu in balbezit. Judele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Plumb geeft een lange en hoge pass. Pinter is nu in balbezit. Judele rent richting de bal. Judele haalt uit met een fantastische trap. Özdenak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nooks - Grzegorzanki 4:0

79e minuut.
Cămătaru is nu in balbezit. Inciarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inciarte probeert naar een medespeler te passen. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Więcek rent richting de bal. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte passt de bal in één keer door. Judele rent richting de bal. Judele schiet op doel. Özdenak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nooks 34%, Grzegorzanki 66%.
Fc Nooks - Grzegorzanki 4:0