Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.164 [del]
  • Stadion: THC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31373
LEGIA WARSZAWA Hieny II
4-2-1-3 Tactiek Belzebubik 532
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
28.3 gemiddelde waardering 52.1
zwak Schieten formidabel
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pena onderschept slim de pass. Pena probeert naar een medespeler te passen. Andralas rent richting de bal. Andralas geeft een hoge lob. Nazwan Ibrahim maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Hieny II 0:1

10e minuut.
Pena met een sublieme pass. Andralas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andralas passt de bal met de wreef. Nazwan Ibrahim bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazwan Ibrahim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Hieny II 0:2

31e minuut.
Andralas met een snelle inworp. Pena probeert naar een medespeler te passen. Hausser is nu in balbezit. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 66%, Hieny II 34%.
LEGIA WARSZAWA - Hieny II 0:2

49e minuut.
Ringel met een harde bal richting middenveld. Pena probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi draait met de bal, schiet en ... Esquivel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mancera heeft problemen om de bal te vangen. Nazwan Ibrahim rent richting de bal. Nazwan Ibrahim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA - Hieny II 0:3

57e minuut.
Benkő kopt de bal weg. Hausser rent richting de bal. Hausser passt de bal zonder na te denken. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Andralas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pena probeert de bal met de borst te controleren. Pena geeft de bal voor. Lupi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pena passt de bal met de wreef. Iturralde González bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde González passt de bal met de wreef. Daar is Lupi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupi schiet op doel. Esquivel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mancera geeft een hoge lob. Inworp. Hausser met een snelle inworp. Pena speelt de bal door. Andralas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Benkő geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grzęda de bal. Nazwan Ibrahim probeert naar een medespeler te passen. Lupi rent richting de bal. Lupi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pena onderschept slim de pass. Pena passt de bal met de wreef. Lupi heeft problemen om de bal te vangen. Lupi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grzęda de bal onder controle te krijgen. Esquivel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 61%, Hieny II 39%.
LEGIA WARSZAWA - Hieny II 0:3