Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CB Tarnowice FC Synek
nowa2 Tactiek ...
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 53.4
adequate Schieten very good
average Passen excellent
good Verdedigen solid


8e minuut.
Rençber met een sublieme pass. Buttinelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pokładowski. Pokładowski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cafazzo is nu in balbezit. Mesnier rent richting de bal. Cafazzo onderschept slim de pass. Cafazzo geeft de bal voor. Lampuga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lampuga rent richting de bal. Radzimski is nu in balbezit. Lampuga maakt een afschuwelijke overtreding. Lampuga krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Zabadeusz rent richting de bal. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski met een sublieme pass. Mouton is nu in balbezit. Mouton geeft een lange en hoge pass. Rençber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CB Tarnowice - FC Synek 0:1

21e minuut.
Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Contreras is nu in balbezit. Contreras geeft de bal voor. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski met een sublieme pass. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel. Rençber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Podżorski passt de bal in één keer door. Mouton is nu in balbezit. Mouton met een sublieme pass. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CB Tarnowice - FC Synek 0:2

33e minuut.
Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Buttinelli is nu in balbezit. Pokładowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pokładowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Buttinelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grugiel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CB Tarnowice - FC Synek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CB Tarnowice 56%, FC Synek 44%.
CB Tarnowice - FC Synek 1:2

46e minuut.
Buttinelli met een sublieme pass. Zabadeusz kan de bal niet met de borst controleren. Lampuga is nu in balbezit. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buttinelli kopt de bal weg. Lussenhoff is nu in balbezit. Grugiel begaat een overtreding. Lussenhoff roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lussenhoff kan niet meer verder spelen. Munteanu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cafazzo met een sublieme pass. Górka is nu in balbezit. Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CB Tarnowice - FC Synek 1:3

56e minuut.
Mouton passt de bal zonder na te denken. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo probeert naar een medespeler te passen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lampuga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cafazzo de bal. Cafazzo passt de bal zonder na te denken. Mouton heeft problemen om de bal te vangen. Mouton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Podżorski speelt de bal door. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo speelt de bal door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Rençber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo passt de bal in één keer door. Sarpei probeert naar een medespeler te passen. Buttinelli rent richting de bal. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CB Tarnowice 69%, FC Synek 31%.
CB Tarnowice - FC Synek 1:3