Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Auto Plus
433 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rochnowski geeft een hoge lob. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ... Yüceşen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin geeft een hoge lob. Stolte is nu in balbezit. Stolte draait met de bal, schiet en ... Yüceşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Stanisławczyk is nu in balbezit. Stanisławczyk geeft de bal voor. Novakov met een sublieme pass. Picaro rent richting de bal. Picaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Auto Plus 1:0

30e minuut.
Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin onderschept slim de pass. Szura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luccin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luccin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Raţ passt de bal in één keer door. Foszmańczyk is nu in balbezit. Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Szura rent richting de bal. Szura passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Uskoković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafken met de inworp. Stolte rent richting de bal. Stolte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szura met een sublieme pass. Daar is Foszmańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foszmańczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stolte de bal. Stolte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ventoso met een sublieme pass. Uskoković is nu in balbezit. Uskoković passt de bal zonder na te denken. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 51%, Auto Plus 49%.
PROMIEŃ LKS - Auto Plus 1:0

51e minuut.
Szura bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szura. Picaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ginola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lafken rent richting de bal. Ginola onderschept slim de pass. Ginola probeert naar een medespeler te passen. Porru heeft problemen om de bal te vangen. Porru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Raţ is nu in balbezit. Stanisławczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stanisławczyk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

60e minuut.
Pristavu probeert naar een medespeler te passen. Foszmańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszmańczyk passt de bal zonder na te denken. Raţ rent richting de bal. Raţ haalt uit met een fantastische trap. Yüceşen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk passt de bal met de wreef. Stolte rent richting de bal. Stolte haalt uit met een fantastische trap. Yüceşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PROMIEŃ LKS - Auto Plus 1:1

71e minuut.
Picaro geeft een hoge lob. Daar is Porru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porru speelt de bal door. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 39%, Auto Plus 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PROMIEŃ LKS - Auto Plus 1:1