Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Allegro FC Szalowa Street
Normal Tactiek 4-1-2-2-1
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 31.9
poor Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pietrzak geeft de bal voor. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwałek is nu in balbezit. Mazzarello verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Şenadam speelt de bal door. Guerao rent richting de bal. Guerao passt de bal in één keer door. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Fonfara onderschept slim de pass. Fonfara met een sublieme pass. Pilalis geeft de bal voor. Cieślarczyk rent richting de bal. Cieślarczyk haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mróz onderschept slim de pass. Mróz speelt de bal door. Cieślarczyk met een sublieme pass. Mazzarello is nu in balbezit. Mazzarello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cieślarczyk met een snelle inworp. Klungelig pakt Wieczysty de bal. Wieczysty probeert naar een medespeler te passen. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - Szalowa Street 0:1

37e minuut.
Chwałek is nu in balbezit. Guerao rent richting de bal. Guerao passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mazzarello de bal. Mazzarello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 71%, Szalowa Street 29%.
Janusze Allegro FC - Szalowa Street 0:1

48e minuut.
Chwałek is nu in balbezit. Grosicki verovert de bal door een tackle van achteren. Grosicki speelt de bal door. Mazzarello is nu in balbezit. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft de bal voor. Daar is Chałaśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pietrzak kopt de bal weg. Bajon rent richting de bal. Met opzet legt Şenadam zijn tegenspeler op de grond. Şenadam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 67%, Szalowa Street 33%.
Janusze Allegro FC - Szalowa Street 0:1