Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szalowa Street Janusze Allegro FC
4-1-2-2-1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Gut passt de bal met de wreef. Trynkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Mazzarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzarello schiet op doel. Pobóg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - Janusze Allegro FC 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Mikulski de bal onder controle te krijgen. Grosicki rent richting de bal. Grosicki speelt de bal door. Mazzarello is nu in balbezit. Mazzarello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - Janusze Allegro FC 2:0

22e minuut.
Jabłoński geeft de bal voor. Inworp. Wichary met de inworp. Grosicki is nu in balbezit. Grosicki geeft de bal voor. Pobóg bokst de bal weg.

29e minuut.
Mikulski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grosicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gut rent richting de bal. Şenadam onderschept slim de pass. Şenadam passt de bal zonder na te denken. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello schiet op doel. Pobóg bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 38%, Janusze Allegro FC 62%.
Szalowa Street - Janusze Allegro FC 2:0

50e minuut.
Guerao passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grosicki de bal. Grosicki probeert naar een medespeler te passen. Mazzarello is nu in balbezit. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Grosicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sodomlak komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Straszak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wichary. Straszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichary met een sublieme pass. Gut wilt de vrije trap nemen. Bajon krijgt zijn hoofd ertegen. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - Janusze Allegro FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 36%, Janusze Allegro FC 64%.
Szalowa Street - Janusze Allegro FC 2:1