Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żory Fircyki City
pierwsza Tactiek Wolf-L 7
65% Balbezit 35%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 25.1
good Schieten weak
adequate Passen adequate
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Pierścionek met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Gębicki rent richting de bal. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Faltoso kopt de bal weg. Oniṣoarã is nu in balbezit. Pierścionek rent richting de bal. Oniṣoarã verovert de bal door een tackle van achteren. Oniṣoarã schiet op doel. Tussi bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maldonado met een snelle inworp. Ott met een sublieme pass. Zeţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeţu geeft de bal voor. Paal! Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gębicki is nu in balbezit. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel. Paal! Vinereanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Fircyki City 1:0

21e minuut.
Guevara rent richting de bal. Guevara met een sublieme pass. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Filep geeft de bal voor. Zeţu is nu in balbezit. Celino begaat een overtreding. Celino krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Marincea passt de bal zonder na te denken. Guevara rent richting de bal. Guevara passt de bal met de wreef. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea passt de bal zonder na te denken. Pěnkava is nu in balbezit. Marincea onderschept slim de pass. Guevara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 29%, Fircyki City 71%.
MKS Żory - Fircyki City 1:0

49e minuut.
Marincea is nu in balbezit. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara speelt de bal door. Marincea rent richting de bal. Marincea draait met de bal, schiet en ... Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Dachtera rent richting de bal. Dachtera passt de bal zonder na te denken. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ott met een sublieme pass. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara speelt de bal door. Gębicki rent richting de bal. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Macek onderschept slim de pass. Macek geeft een lange en hoge pass. Kynin heeft problemen om de bal te vangen. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Guevara kopt de bal weg. Marincea rent richting de bal. Marincea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gębicki de bal. Gębicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Fircyki City 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 28%, Fircyki City 72%.
MKS Żory - Fircyki City 2:0