Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auto Plus FC Synek
442 Tactiek ...
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.1 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski is nu in balbezit. Raţ onderschept slim de pass. Raţ draait met de bal, schiet en ... Ormancı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - FC Synek 1:0

7e minuut.
Pokładowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raţ rent richting de bal. Munteanu maakt een afschuwelijke overtreding. Raţ roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Raţ kan niet meer verder spelen. Sygnat komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Foszmańczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mouton onderschept slim de pass. Mouton met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel. Bruneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auto Plus - FC Synek 1:1

15e minuut.
Kins passt de bal met de wreef. Lafken rent richting de bal. Lafken geeft een hoge lob. Stolte springt en kopt de bal. Klungelig pakt Munteanu de bal. Ormancı bokst de bal weg.

16e minuut.
Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Sygnat heeft problemen om de bal te vangen. Munteanu is nu in balbezit. Sygnat verovert de bal door een tackle van achteren. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. Ormancı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sokół onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sarpei met een sublieme pass. Contreras speelt de bal door. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - FC Synek 1:2

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cafazzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Kogut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kogut heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Szura met een sublieme pass. Contreras met een sublieme pass. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Podżorski zal de hoekschop nemen. Bruneau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munteanu rent richting de bal. Munteanu speelt de bal door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Bruneau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sarpei met een sublieme pass. Mouton speelt de bal door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel. Bruneau probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Sokół passt de bal in één keer door. Sarpei is nu in balbezit. Sarpei geeft de bal voor. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Bruneau bokst de bal weg.

44e minuut.
Foszmańczyk speelt de bal door. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat passt de bal in één keer door. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins passt de bal zonder na te denken. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auto Plus - FC Synek 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 53%, FC Synek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Auto Plus - FC Synek 2:2

57e minuut.
Pokładowski passt de bal zonder na te denken. Pristavu heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Bruneau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kins is nu in balbezit. Sarpei verovert de bal door een tackle van achteren. Sarpei geeft de bal voor. Lungholt krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - FC Synek 2:3

64e minuut.
Kogut geeft een hoge lob. Lampuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Contreras rent richting de bal. Contreras geeft de bal voor. Lungholt krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Lungholt de bal. Lungholt passt de bal zonder na te denken. Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo speelt de bal door. Lampuga is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lampuga probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - FC Synek 2:4

79e minuut.
Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lungholt de bal. Lungholt met een sublieme pass. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Daar is Stolte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokładowski speelt de bal door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 50%, FC Synek 50%.
Auto Plus - FC Synek 2:4