Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fircyki City Szalowa Street
Wolf-L 7 Tactiek 4-1-2-2-1
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen average


14e minuut.
Filep geeft een lange en hoge pass. Faltoso kopt de bal weg. Macek heeft problemen om de bal te vangen. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Guerao speelt de bal door. Wieczysty bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczysty geeft de bal voor. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mazzarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazzarello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een lange en hoge pass. Wichary kopt de bal weg. Grosicki kan de bal niet met de borst controleren. Grosicki geeft de bal voor. Vinereanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Klungelig pakt Grosicki de bal. Grosicki probeert naar een medespeler te passen. Warwarczyn is nu in balbezit. Mazzarello verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Wieczysty speelt de bal door. Şenadam geeft de bal voor. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patzi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grosicki zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 66%, Szalowa Street 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fircyki City - Szalowa Street 0:0

50e minuut.
Ociesa probeert naar een medespeler te passen. Guerao kopt de bal weg. Daar is Celino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grosicki rent richting de bal. Grosicki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Celino is nu in balbezit. Celino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grosicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerao geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Grosicki geeft een lange en hoge pass. Filep heeft problemen om de bal te vangen. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wichary met een sublieme pass. Grosicki rent richting de bal. Celino begaat een overtreding. Celino krijgt een gele kaart. Grosicki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grosicki wilt de vrije trap nemen. Paal! Vinereanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 67%, Szalowa Street 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fircyki City - Szalowa Street 0:0