Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Żory Janusze Allegro FC
pierwsza Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Marincea probeert naar een medespeler te passen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara met een sublieme pass. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Guevara met een sublieme pass. Gębicki rent richting de bal. Gębicki passt de bal met de wreef. Marincea rent richting de bal. Marincea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Grzebaczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Pierścionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut geeft een hoge lob. Bajon is nu in balbezit. Bajon schiet op doel. Tussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siekierecki probeert de bal aan de voet te houden. Tussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Dachtera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guevara rent richting de bal. Mróz is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pierścionek met een sublieme pass. Gębicki rent richting de bal. Gębicki passt de bal zonder na te denken. Marincea rent richting de bal. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 1:0

18e minuut.
Inworp. Straszak met de inworp. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob. Pietrzak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Chuliang probeert naar een medespeler te passen. Zeţu rent richting de bal. Zeţu passt de bal in één keer door. Gębicki rent richting de bal. Gębicki geeft een hoge lob. Paal! Grzebaczewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 2:0

29e minuut.
Chwałek onderschept slim de pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado geeft een lange en hoge pass. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 3:0

31e minuut.
Chałaśkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guevara met de inworp. Marincea is nu in balbezit. Marincea geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 4:0

34e minuut.
Chwałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeţu verovert de bal door een tackle van achteren. Zeţu speelt de bal door. Gębicki rent richting de bal. Gębicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Zeţu onderschept slim de pass. Zeţu geeft de bal voor. Gębicki rent richting de bal. Gębicki geeft een lange en hoge pass. Paal! Marincea rent richting de bal. Marincea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 30%, Janusze Allegro FC 70%.
MKS Żory - Janusze Allegro FC 5:0

53e minuut.
Pierścionek is nu in balbezit. Chuliang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuliang geeft een lange en hoge pass. Gębicki rent richting de bal. Gębicki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Grzebaczewski speelt de bal door. Pierścionek probeert de bal met de borst te controleren. Pierścionek passt de bal met de wreef. Gębicki heeft problemen om de bal te vangen. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chuliang kan de bal niet met de borst controleren. Mróz is nu in balbezit. Mróz passt de bal zonder na te denken. Daar is Gębicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gębicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mikulski met een sublieme pass. Klungelig pakt Mróz de bal. Chuliang geeft een lange en hoge pass. Marincea rent richting de bal. Marincea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pierścionek speelt de bal door. Klungelig pakt Chałaśkiewicz de bal. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea haalt uit met een fantastische trap. Grzebaczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Żory - Janusze Allegro FC 6:0

84e minuut.
Zeţu is nu in balbezit. Zeţu geeft een lange en hoge pass. Marincea is nu in balbezit. Marincea geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gębicki de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zeţu is nu in balbezit. Zeţu passt de bal zonder na te denken. Gut rent richting de bal. Pierścionek onderschept slim de pass. Pierścionek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Żory 25%, Janusze Allegro FC 75%.
MKS Żory - Janusze Allegro FC 6:0