Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Allegro FC MKS Żory
Normal Tactiek pierwsza
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 37.4
poor Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Marincea geeft een lange en hoge pass. Jabłoński is nu in balbezit. Zeţu onderschept slim de pass. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki draait met de bal, schiet en ... Pobóg bokst de bal weg.

10e minuut.
Fonfara kopt de bal weg. Daar is Pietrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara passt de bal zonder na te denken. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:1

12e minuut.
Pierścionek rent richting de bal. Gut onderschept slim de pass. Gut speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Fonfara rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Guevara geeft een hoge lob. Zeţu is nu in balbezit. Zeţu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jabłoński de bal. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Marincea speelt de bal door. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:2

43e minuut.
Mikulski is nu in balbezit. Gębicki rent richting de bal. Gębicki passt de bal zonder na te denken. Marincea rent richting de bal. Marincea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 77%, MKS Żory 23%.
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:2

46e minuut.
Pierścionek geeft een lange en hoge pass. Marincea kopt de bal weg. Mikulski heeft problemen om de bal te vangen. Gębicki rent richting de bal. Gębicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Straszak rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Chwałek maakt een afschuwelijke overtreding. Chwałek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki geeft de bal voor. Fonfara is nu in balbezit. Marincea onderschept slim de pass. Marincea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:3

59e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea geeft een lange en hoge pass. Jabłoński is nu in balbezit. Zeţu verovert de bal door een tackle van achteren. Zeţu geeft een lange en hoge pass. Pobóg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:4

63e minuut.
Kynin met een sublieme pass. Zeţu is nu in balbezit. Zeţu passt de bal met de wreef. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zeţu passt de bal met de wreef. Marincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Marincea speelt de bal door. Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pierścionek kopt de bal weg. Klungelig pakt Chałaśkiewicz de bal. Marincea is nu in balbezit. Marincea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:5

69e minuut.
Pierścionek met een sublieme pass. Dachtera speelt de bal door. Guevara probeert naar een medespeler te passen. Gębicki is nu in balbezit. Gębicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeţu geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Guevara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chwałek rent richting de bal. Chuliang verovert de bal door een tackle van achteren. Chuliang speelt de bal door. Gębicki geeft een hoge lob. Chuliang kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gębicki rent richting de bal. Gębicki geeft een lange en hoge pass. Chuliang is nu in balbezit. Chuliang haalt uit met een fantastische trap. Pobóg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Allegro FC 79%, MKS Żory 21%.
Janusze Allegro FC - MKS Żory 0:6