Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auto Plus CB Tarnowice
442 Tactiek nowa2
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 39.8
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen average


12e minuut.
Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka probeert naar een medespeler te passen. Wcisło geeft een hoge lob. Grugiel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - CB Tarnowice 0:1

16e minuut.
Stolte met een snelle inworp. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski rent richting de bal. Radzimski passt de bal in één keer door. Kins geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Niżnik geeft de bal voor. Buttinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pełka. Pełka krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Lafken speelt de bal door. Daar is Raţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mesnier. Raţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pełka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa passt de bal in één keer door. Kogut bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttinelli onderschept slim de pass. Buttinelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Plesa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Rochnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grugiel onderschept slim de pass. Grugiel passt de bal met de wreef. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kins speelt de bal door. Sygnat heeft problemen om de bal te vangen. Górka is nu in balbezit. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat schiet op doel. Rençber bokst de bal weg.

36e minuut.
Dyduch geeft de bal voor. Klungelig pakt Radzimski de bal. Kins met een sublieme pass. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 43%, CB Tarnowice 57%.
Auto Plus - CB Tarnowice 0:1

47e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Pełka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buttinelli. Pełka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pełka kan niet meer verder spelen. Smolik komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grugiel probeert naar een medespeler te passen. Kogut probeert naar een medespeler te passen. Grugiel is nu in balbezit. Grugiel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stolte speelt de bal door. Mesnier probeert naar een medespeler te passen. Kins probeert naar een medespeler te passen. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kogut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wcisło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttinelli controleert de bal met de borst. Buttinelli schiet op doel. Paal! Na een snelle pass probeert Niżnik de bal onder controle te krijgen. Grugiel is nu in balbezit. Grugiel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kins is nu in balbezit. Radzimski onderschept slim de pass. Radzimski probeert naar een medespeler te passen. Buttinelli heeft problemen om de bal te vangen. Buttinelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wcisło geeft een lange en hoge pass. Stolte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Smolik is nu in balbezit. Buttinelli onderschept slim de pass. Buttinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kogut passt de bal met de wreef. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wcisło zijn tegenspeler op de grond. Wcisło krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Kins speelt de bal door. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken probeert naar een medespeler te passen. Raţ is nu in balbezit. Raţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rençber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Mesnier onderschept slim de pass. Mesnier passt de bal in één keer door. Dyduch is nu in balbezit. Grugiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grugiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 49%, CB Tarnowice 51%.
Auto Plus - CB Tarnowice 0:1