Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Synek PROMIEŃ LKS
... Tactiek 433
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 48
very good Schieten solid
very good Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton passt de bal zonder na te denken. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski geeft een hoge lob. Lungholt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sarpei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Luccin met een snelle inworp. Porru is nu in balbezit. Porru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Podżorski passt de bal in één keer door. Lampuga is nu in balbezit. Mouton rent richting de bal. Mouton geeft een lange en hoge pass. Lungholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Yüceşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Lampuga rent richting de bal. Lampuga speelt de bal door. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski geeft een lange en hoge pass. Uskoković kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - PROMIEŃ LKS 1:0

10e minuut.
Podżorski geeft een hoge lob. Ginola onderschept slim de pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Yüceşen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

17e minuut.
Picaro haalt uit met een fantastische trap. Sarpei heeft problemen om de bal te vangen. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sarpei met een sublieme pass. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo passt de bal zonder na te denken. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Yüceşen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ventoso geeft de bal voor. Pokładowski kopt de bal weg. Daar is Występski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Novakov verovert de bal door een tackle van achteren. Pokładowski onderschept slim de pass. Pokładowski passt de bal in één keer door. Picaro is nu in balbezit. Picaro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Mouton met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski speelt de bal door. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Picaro rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pohl neemt de hoekschop. Novakov rent richting de bal. Novakov schiet op doel. Ormancı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Porru de bal. Porru draait met de bal, schiet en ... Ormancı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Synek - PROMIEŃ LKS 1:1

39e minuut.
Cafazzo rent richting de bal. Cafazzo passt de bal in één keer door. Mouton met een sublieme pass. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal met de wreef. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lungholt heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Porru passt de bal in één keer door. Munteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Munteanu passt de bal met de wreef. Novakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novakov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 40%, PROMIEŃ LKS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Synek - PROMIEŃ LKS 1:1

48e minuut.
Występski heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lungholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - PROMIEŃ LKS 2:1

71e minuut.
Pohl speelt de bal door. Novakov is nu in balbezit. Sokół legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Novakov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Novakov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ormancı bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Novakov kopt de bal weg. Występski heeft problemen om de bal te vangen. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Yüceşen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Podżorski onderschept slim de pass. Podżorski geeft een hoge lob. Lungholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Yüceşen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lampuga kan de bal niet met de borst controleren. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - PROMIEŃ LKS 3:1

81e minuut.
Uskoković raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

84e minuut.
Munteanu speelt de bal door. Pokładowski is nu in balbezit. Pokładowski passt de bal met de wreef. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Yüceşen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - PROMIEŃ LKS 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 46%, PROMIEŃ LKS 54%.
FC Synek - PROMIEŃ LKS 4:1