Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PROMIEŃ LKS Ajax Katowice
343 Tactiek 352
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
39 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 30.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Klungelig pakt Bradło de bal. Gutiérrez is nu in balbezit. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Picaro rent richting de bal. Picaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Folchi geeft de bal voor. Luccin kopt de bal weg. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 1:0

7e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi geeft een lange en hoge pass. Picaro is nu in balbezit. Picaro draait met de bal, schiet en ... Plich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 2:0

8e minuut.
Gutiérrez rent richting de bal. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin passt de bal met de wreef. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Luccin controleert de bal met de borst. Luccin speelt de bal door. Folchi probeert naar een medespeler te passen. Picaro heeft problemen om de bal te vangen. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Plich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Picaro rent richting de bal. Picaro schiet op doel. Paal!

12e minuut.
Picaro kopt de bal weg. Bukalski controleert de bal met de borst. Luccin is nu in balbezit. Luccin haalt uit met een fantastische trap. Plich probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Belinho kopt de bal weg. Klungelig pakt Kristal de bal. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Picaro haalt uit met een fantastische trap. Plich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 3:0

18e minuut.
Folchi passt de bal met de wreef. Picaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal begaat een overtreding. Picaro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Picaro kan niet meer verder spelen.

23e minuut.
Arató verovert de bal door een tackle van achteren. Arató passt de bal met de wreef. Schöttel probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Plich bokst de bal weg.

27e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Smokvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Smokvina geeft een hoge lob. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Plich met een harde bal richting middenveld. Folchi kopt de bal weg. Luccin is nu in balbezit. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kraśnicki geeft de bal voor. Viaud kopt de bal weg. Schöttel probeert de bal aan de voet te houden. Luccin rent richting de bal. Luccin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Belinho passt de bal zonder na te denken. Smokvina rent richting de bal. Smokvina passt de bal met de wreef. Leśny rent richting de bal. Leśny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lara heeft problemen om de bal te vangen. Belinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Belinho probeert naar een medespeler te passen. Luccin is nu in balbezit. Luccin draait met de bal, schiet en ... Plich bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 4:0

45e minuut.
Bukalski geeft de bal voor. Schöttel rent richting de bal. Schöttel speelt de bal door. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin draait met de bal, schiet en ... Plich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 37%, Ajax Katowice 63%.
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 4:0

49e minuut.
Katačić rent richting de bal. Katačić passt de bal in één keer door. Smokvina bereikt de bal nog maar net als eerste. Smokvina geeft een hoge lob. Leśny springt en kopt de bal. Ladó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Belinho is nu in balbezit. Belinho passt de bal met de wreef. Kristal is nu in balbezit. Luccin onderschept slim de pass. Luccin schiet op doel. Plich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Belinho zal de hoekschop nemen. Gutiérrez is nu in balbezit. Kraśnicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraśnicki krijgt een gele kaart. Gutiérrez raakt geblesseerd tijdens het duel. Folchi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Plich bokst de bal weg. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 5:0

54e minuut.
Hempel rent richting de bal. Luccin onderschept slim de pass. Anczok onderschept slim de pass. Folchi verovert de bal door een tackle van achteren. Folchi schiet op doel. Plich bokst de bal weg.

56e minuut.
Bradło kan de bal niet met de borst controleren. Luccin is nu in balbezit. Luccin geeft een lange en hoge pass. Belinho rent richting de bal. Belinho passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Belinho rent richting de bal. Belinho passt de bal in één keer door. Daar is Luccin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belinho geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schöttel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin onderschept slim de pass. Luccin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Smokvina met een sublieme pass. Kraśnicki rent richting de bal. Luccin verovert de bal door een tackle van achteren. Luccin draait met de bal, schiet en ... Plich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 6:0

64e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Luccin de bal. Luccin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 7:0

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plich trapt de bal weg. Folchi kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez draait met de bal, schiet en ... Plich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luccin heeft problemen om de bal te vangen. Luccin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 8:0

71e minuut.
Arató speelt de bal door. Schöttel met een sublieme pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Luccin is nu in balbezit. Luccin draait met de bal, schiet en ... Plich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schöttel neemt de hoekschop. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap. Plich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Folchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folchi met een sublieme pass. Gutiérrez heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap. Plich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 9:0

86e minuut.
Folchi speelt de bal door. Belinho heeft problemen om de bal te vangen. Belinho passt de bal zonder na te denken. Luccin bereikt de bal nog maar net als eerste. Luccin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PROMIEŃ LKS 23%, Ajax Katowice 77%.
PROMIEŃ LKS - Ajax Katowice 9:0