Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szalowa Street FC Synek
4-1-2-2-1 Tactiek ...
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.6 gemiddelde waardering 50.8
average Schieten very good
weak Passen very good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Mouton passt de bal zonder na te denken. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:1

6e minuut.
Pokładowski geeft een hoge lob. Lungholt met een sublieme pass. Daar is Cafazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cafazzo geeft een lange en hoge pass. Lampuga krijgt zijn hoofd ertegen. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podżorski met een snelle inworp. Daar is Mouton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mouton geeft de bal voor. Lungholt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mouton met een sublieme pass. Pokładowski heeft problemen om de bal te vangen. Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Podżorski geeft een lange en hoge pass. Dvoran heeft problemen om de bal te vangen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:3

26e minuut.
Lungholt is nu in balbezit. Dvoran bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lungholt krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Cafazzo passt de bal in één keer door. Şenadam rent richting de bal. Şenadam geeft een hoge lob. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Şenadam heeft problemen om de bal te vangen. Dvoran is nu in balbezit. Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:4

35e minuut.
Lampuga rent richting de bal. Pilalis rent richting de bal. Pilalis passt de bal met de wreef. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cafazzo onderschept slim de pass. Wichary bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton speelt de bal door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lungholt heeft problemen om de bal te vangen. Dvoran rent richting de bal. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:5

45e minuut.
Mouton is nu in balbezit. Mouton passt de bal in één keer door. Cafazzo is nu in balbezit. Cafazzo geeft de bal voor. Lampuga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 80%, FC Synek 20%.
Szalowa Street - FC Synek 0:5

52e minuut.
Dvoran onderschept slim de pass. Dvoran geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cafazzo met de inworp. Pokładowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cafazzo kopt de bal weg. Dvoran rent richting de bal. Dvoran geeft een hoge lob. Mazzarello rent richting de bal. Mazzarello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Contreras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal zonder na te denken. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Ociesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dvoran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:6

72e minuut.
Mouton passt de bal met de wreef. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wichary zijn tegenspeler op de grond. Wichary krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Pokładowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wichary de bal. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:7

78e minuut.
Czereszewski geeft een hoge lob. Contreras heeft problemen om de bal te vangen. Contreras speelt de bal door. Mouton met een sublieme pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mouton haalt uit met een fantastische trap. Lampuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dvoran rent richting de bal. Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:8

90e minuut.
Podżorski geeft de bal voor. Dvoran kopt de bal weg. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szalowa Street - FC Synek 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szalowa Street 76%, FC Synek 24%.
Szalowa Street - FC Synek 0:9