Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Synek Szalowa Street
... Tactiek 4-1-2-2-1
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 30.7
very good Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen solid


3e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Cieślarczyk begaat een overtreding. Contreras raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Contreras kan niet meer verder spelen. Munteanu komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Pilalis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Podżorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Munteanu met een snel genomen vrije trap. Dvoran kan de bal niet met de borst controleren. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Ociesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Synek - Szalowa Street 1:0

24e minuut.
Klungelig pakt Lampuga de bal. Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton passt de bal met de wreef. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sokół rent richting de bal. Sokół geeft een lange en hoge pass. Guerao kopt de bal weg. Mazzarello is nu in balbezit. Mazzarello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cafazzo rent richting de bal. Cafazzo passt de bal in één keer door. Mouton speelt de bal door. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Ociesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Giorgi is nu in balbezit. Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lampuga passt de bal in één keer door. Daar is Lungholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czereszewski is nu in balbezit. Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren. Lampuga passt de bal in één keer door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 23%, Szalowa Street 77%.
FC Synek - Szalowa Street 1:0

47e minuut.
Podżorski passt de bal met de wreef. Mouton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton passt de bal in één keer door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Ociesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Grosicki heeft problemen om de bal te vangen. Sarpei geeft een lange en hoge pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Ociesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lussenhoff is nu in balbezit. Lussenhoff passt de bal met de wreef. Podżorski met een sublieme pass. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Guerao heeft problemen om de bal te vangen. Guerao passt de bal in één keer door. Mouton met een sublieme pass. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Guerao bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton verovert de bal door een tackle van achteren. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ociesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lungholt passt de bal in één keer door. Mouton heeft problemen om de bal te vangen. Mouton speelt de bal door. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Ociesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Daar is Lungholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cafazzo met een sublieme pass. Dvoran geeft een lange en hoge pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt schiet op doel. Ociesa bokst de bal weg. Czereszewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Synek 11%, Szalowa Street 89%.
FC Synek - Szalowa Street 1:0