Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fircyki City Auto Plus
Wolf-L 7 Tactiek 442
34% Balbezit 66%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
24.2 gemiddelde waardering 49.1
poor Schieten very good
average Passen good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Kins is nu in balbezit. Kins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pěnkava de bal. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte schiet op doel. Vinereanu bokst de bal weg.

19e minuut.
Foszmańczyk speelt de bal door. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Stolte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Kogut de bal onder controle te krijgen. Oniṣoarã is nu in balbezit. Kogut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kogut krijgt een gele kaart. Oniṣoarã raakt geblesseerd tijdens het duel. Patzi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Săvoiu kan de bal niet met de borst controleren. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Foszmańczyk passt de bal in één keer door. Lafken is nu in balbezit. Lafken probeert naar een medespeler te passen. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stolte draait met de bal, schiet en ... Vinereanu met een sublieme pass. Szura kopt de bal weg. Lafken rent richting de bal. Lafken geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Szura kopt de bal weg. Lafken speelt de bal door. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - Auto Plus 0:1

37e minuut.
Szura passt de bal zonder na te denken. Kins rent richting de bal. Kins passt de bal zonder na te denken. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 71%, Auto Plus 29%.
Fircyki City - Auto Plus 0:1

53e minuut.
Inworp. Kins met de inworp. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - Auto Plus 0:2

61e minuut.
Foszmańczyk probeert naar een medespeler te passen. Lafken rent richting de bal. Lafken met een sublieme pass. Stolte rent richting de bal. Stolte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szura is nu in balbezit. Oniṣoarã onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kogut. Kogut krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Foszmańczyk rent richting de bal. Foszmańczyk passt de bal zonder na te denken. Kins is nu in balbezit. Kins geeft een lange en hoge pass. Stolte geeft de bal voor. Vinereanu bokst de bal weg.

77e minuut.
Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Săvoiu probeert naar een medespeler te passen. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Macek passt de bal in één keer door. Daar is Faltoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltoso passt de bal zonder na te denken. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lafken is nu in balbezit. Lafken geeft de bal voor. Sygnat maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Stolte de bal. Stolte haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lafken geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stolte bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolte geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Sygnat is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fircyki City - Auto Plus 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fircyki City 69%, Auto Plus 31%.
Fircyki City - Auto Plus 0:3