Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auto Plus Fircyki City
442 Tactiek Wolf-L 7
65% Balbezit 35%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 25.1
solid Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen weak


4e minuut.
Lafken speelt de bal door. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lucena de bal onder controle te krijgen. Vinereanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 1:0

15e minuut.
Kins met een sublieme pass. Lafken is nu in balbezit. Lafken speelt de bal door. Raţ is nu in balbezit. Raţ draait met de bal, schiet en ... Vinereanu bokst de bal weg. Daar is Sygnat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Lafken rent richting de bal. Lafken geeft de bal voor. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 2:0

36e minuut.
Celino geeft de bal voor. Kogut speelt de bal door. Kins probeert naar een medespeler te passen. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft de bal voor. Vinereanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Warwarczyn de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 3:0

39e minuut.
Kins onderschept slim de pass. Kins probeert naar een medespeler te passen. Raţ rent richting de bal. Raţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 30%, Fircyki City 70%.
Auto Plus - Fircyki City 4:0

54e minuut.
Raţ is nu in balbezit. Kins met een sublieme pass. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft een lange en hoge pass. Sygnat springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pełka passt de bal in één keer door. Kins rent richting de bal. Kins speelt de bal door. Raţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţ haalt uit met een fantastische trap. Vinereanu bokst de bal weg. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 5:0

62e minuut.
Daar is Raţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raţ met een sublieme pass. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft een hoge lob. Sygnat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 6:0

68e minuut.
Lucena rent richting de bal. Lucena passt de bal zonder na te denken. Kins bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins draait met de bal, schiet en ... Lucena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft de bal voor. Daar is Warwarczyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sygnat rent richting de bal. Sygnat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Celino geeft de bal voor. Inworp. Stolte met een snelle inworp. Sygnat rent richting de bal. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lafken met een snelle inworp. Raţ is nu in balbezit. Raţ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sygnat de bal. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Auto Plus - Fircyki City 7:0

82e minuut.
Kins speelt de bal door. Stolte rent richting de bal. Stolte passt de bal zonder na te denken. Sygnat rent richting de bal. Sygnat draait met de bal, schiet en ... Vinereanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auto Plus 34%, Fircyki City 66%.
Auto Plus - Fircyki City 7:0